VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

OKTOBER 2013

20131001-080000.jpg

20131001-080352.jpg

20131001-080458.jpg

Oktober 2012 flyttade jag in i en lägenhet med i princip inga möbler. Den var i och för sig nyrenoverad vid inflytt åtminstone. Nystart och kaos. Det var ett par tuffa månader men samtidigt det enda alternativet. Och nu, ett år senare är jag här. Har liksom hittat hem. Och till M ;). Var sak har sin tid men jag brukar ha inställningen att det löser sig, som min pappa brukade säga när jag var liten vet jag. För det gör ju faktiskt det!

Igår var en känslomässig dag med mycket oflyt som i alla fall slutade väldigt fint och speciellt. Och idag skiner solen igen! Längtar efter att träffa Karro ikväll, har lite (eller mycket) abstinens känner jag :). Ska prova hennes skidgrejer också haha… Känns fortfarande lite overkligt att JAG ska på skidsemester. Tur att jag har ett par månader på mig att vänja mig vid tanken! Och after ski ska vara rätt trevligt har jag hört…


Kommentarer


  1. Alexandra 1 oktober, 2013 on 09:04 Svara

    http://shop.ilva.se/produkt/75504498/happily?webgrp=Nyheter/erbjudanden

    Denna kudden hade ju passat dig perfekt!

    Kram kram

  2. s 1 oktober, 2013 on 09:11 Svara

    Kommer vi få lära känna M?

  3. Lisa 1 oktober, 2013 on 09:38 Svara

    Hej gullet!
    Skidsemester say what? 😀 Vad himla skoj! Själv har jag aldrig varit, har inte tyckt att skidor är min grej direkt. Men fasen vad skoj att du testar något helt nytt. 🙂 Och i inlägget nedan; det är super viktigt att våga chansa och öppna upp. Viktiga ingredienser minst sagt. Nu får du se till att ha en bra tisdag både på jobbet & hemmaplan, så gör jag detsamma. Kram i mass till Dig söta!

  4. Helena 1 oktober, 2013 on 10:16 Svara

    Vad är det som får dig att tro att M är en rätta? En känsla som du även hade med Mr Butterfly.

  5. Susanne 1 oktober, 2013 on 10:19 Svara

    Var det ett år sedan du flyttade in i lägenheten? Jösses vad tiden går, det kändes som det var i våras jue hihi 😉 Du har verkligen gjort den till ett hem, den verkar vara mysig och hemtrevlig! Ha en toppendag idag! Här är det strålande solsken idag 🙂

  6. Angelica 1 oktober, 2013 on 10:48 Svara

    Sååå kul med skidsemester! Vi var första gången nu i vintras i Sälen och skit vad kul! Jag hade aldrig stått på ett par skidor och det är otroligt vad man lär sig snabbt. Afterski är riktigt trevligt och framför allt är det mysigt. 😉 vi hade bland dom bästa dagarna jag upplevt med vårt kompisgäng. Man kom varandra lite närmre. 🙂
    Du är en snäll och jordnära tjej som förtjänar all lycka Evelina! Du känns som en sån person alla behöver ha o sitt liv.
    Kram Angelica

  7. Christel 1 oktober, 2013 on 11:05 Svara

    Skall lillE också följa med eller du gör dina resor utan honom ??

    • Evelina 1 oktober, 2013 on 12:07 Svara

      Det är alltså en resa, skidresan, och det är när Elion är bortrest med F hos farmor och farfar 🙂

  8. Gullebullen 1 oktober, 2013 on 11:42 Svara

    Låter härligt att du känner att du ”hittat hem” med både hem & M :)Glad för din skull!

    Christel: är det konstigt att mammor ibland åker på resor utan sina barn tycker du?

  9. DeMarkey - LiveYourDreams! 1 oktober, 2013 on 12:23 Svara

    Du har kommit långt fina Eve, och du kommer att klara dig fint i livet tror jag. Håller med din far, det löser sig alltid på nått sätt.

    Vad kul med skidsemester!

  10. Johanna 1 oktober, 2013 on 12:33 Svara

    Hej!

    Tack för att du inspierarar mig….och även andra..

    Hoppasa du har tid att svara och ge lite råd…

    Jag är i samma situation som du var i när du kände att du ville byta branch.

    Jag jobbar i vården , jobbar varanan helg och kvällar. Min man jobbar två skift så vi ses i regel varan helg. den ena sover när den andra går och den andra kommer när den andra sover och tvärtom. Nu känner jag mig värdelös att jag inte orkar ha det så här med. Fundrerar även över om jag har gjort mitt inom vården har jobbat med det sedan jag gick ut gymnasiet för 11 årsedan.

    Jag började i våras att söka tjänster inom administration. Men har ingen ekonmisk utbildning tyvärr, men har lite erfarenhet som receptionist. Har sommar jobbat som detta. Och tyckte det var roligt.

    Visst har du gått ekonomisk linje? Eller tror du att en avgörande faktor var att du bloggade som gjorde att du fick jobbet. Ofta är det ju många som söker sådanna här tjänster. Kontakter är oftast bra , men känner inte jätte många iden här lilla staden då jag har flyttat hit för kärleken. Har du några råd?

    Är tacksam för svar ,är just nu hemma från jobbet och mår dåligt över min situation.

    Lycka till med nya kärleken det lyser verkligen om dig, det märks att du mår bra på alla plan , privat, arbetet och i Jönköping ,bor själv inte så långt därifrån har även min farmor och farfar där. Har alltid gillat staden.

    Kram Johanna

  11. Anne 1 oktober, 2013 on 14:54 Svara

    Vad jobbigt det måste vara att du måste försvara dig/ge svar på tal till folk som lägger sig i hela tiden.. Typ att du dejtar för mycket, bortprioriterar din son osv.. Det måste ta död på all lust att blogga??? Jag skulle aldrig stå ut.. Folk är idioter.

  12. Christel 1 oktober, 2013 on 17:41 Svara

    Gullebullen !!
    Nej det är inte konstigt att mammor ”ibland” åker på resor utan sina barn ………. fast här känns det som det är Fredrik och hans föräldrar som tar med pojken på resor !!

  13. Christel 1 oktober, 2013 on 17:49 Svara

    Anne !!
    Ger man sig in i bloggvärlden får man liksom räkna med att alla människor inte tycker lika …….. nu får jag säkert ett svar av dig att man inte behöver läsa om man inte gillar bloggen ………. nu är det så här att jag läst bloggen långt innan skilsmässan och tänker fortsätta !
    Vill man inte blogga offentligt går det ju alltid låsa bloggen !
    Sedan vem som är idiot går ju alltid att diskutera =)

  14. Anne 1 oktober, 2013 on 18:40 Svara

    Jag läser själv massor av bloggar som jag stör mig på, just för att det är underhållande (tycker jag).. Men elaka kommentarer kan man hålla inne med. Eller framför allt kommentarer som handlar om en persons privata delar av livet som hon/han inte ens pratar om i bloggen. Ska man kommentera kan man hålla sig till fakta, inte påhittade historier eller felaktiga uppfattningar.. Vi som läser har ingen aning om hur mycket eller lite Evelina dejtar, och kan därför inte lägga oss i huruvida M är speciell eller inte (t.ex.). Eller hur? Det är hennes ensak hur hon sköter sitt dejtingliv eller hur hon tar hand om sin son, för det är inget hon valt att dela med sig av till läsarna. Alltså ska folk inte kommentera på det och tro att de vet bättre än Evelina själv. Så är det bara, och det håller nog de flesta mentalt friska människor med mig om.

  15. Christel 1 oktober, 2013 on 20:45 Svara

    Vem är du som uttalar dig om vem som är mentalt frisk eller inte ??
    Vilka kommentarer som är elaka , påhittade eller felaktiga är i betraktarens ögon !
    Om vi nu i princip inte vet någonting förstår jag inte hur det kan finnas en enda kommentar ………
    Eller det är bara kommentarer som ” vad snygg du är ” , ” så fantastisk du är ” o.s.v som gäller ….. ja då ställer jag mig frågan …. vad är denna blogg till för ??

    • Evelina 2 oktober, 2013 on 08:39 Svara

      Fast du eller nån annan vet ju faktiskt inte om hur Elion har det (så bra han bara kan för övrigt och kommer som sagt alltid först) och att anta motsatsen är väl lite onödigt om man faktiskt inte har all fakta? Det känns det som att du, och många andra ibland borde försöka tänka ett steg länge. Fredrik kanske har dejtat fler än mig men jag färre och längre, är någon av oss sämre förälder för det? Och det där med att du alltid kommenterar att jag reser utan Elion? Ofta har jag passat på att åka och hälsa på vänner när Elion ändå inte är hemma. Fredrik har varit iväg minst lika mycket som mig ;). Och att det är han och Elions farföräldrar som reser mycket ihop beror på att de passar på att tajma in olika events med att ses då de bor så långt bort. Är de i Stockholm för farbror Johns karatetävlingar möter F och E upp dem osv. Jag är jätteglad för att de gör då eftersom de har världens finaste relation trots över hundra mil emellan.

      • Christel 2 oktober, 2013 on 17:23 Svara

        Nu är det kanske så att det är ditt sätt att skriva som vi tolkar Evelina ……. och då blir det ju så att det du skriver utifrån din tanke , kanske inte alla vi som läser din blogg tolkar på samma sätt , och ändå är vi mentalt friska och inga idioter !
        Ja sedan har jag kanske reagerat på resorna som gjorts med lillE men det är ju därför att du berättat historian själv …….. om när du åker iväg utan grabben och när Fredrik åker iväg med honom ……… och du skriver att du åker när Elion inte är hemma och att Fredrik gör detsamma men då ser jag ändå skillnaden att Fredrik även åker med lillE .
        Jag säger inte att du skall göra si eller så ……… utan det är fortfarande mina funderingar utifrån ditt skrivande !!!!

  16. Anne 1 oktober, 2013 on 21:18 Svara

    PS: Christel! När jag sa att folk är idioter som lägger sig i så menade jag inte dig specifikt.. Utan mer i allmänhet. Jag känner liksom inte dig! Finns ju folk som kommenterar en miljon gånger mer ”kritiskt” än vad du gör/gjorde..

  17. Anne 1 oktober, 2013 on 21:32 Svara

    Om hon är snygg eller inte SER man i bloggen.. Eller hur? Ser du som läsare om hon tar bra hand om sin son? Njääe.. Men nu kan vi ju bara lägga ner och tycka olika. Alla får tycka, alla får fråga! Men JAG tycker inte att det är särskilt trevligt att göra så.

  18. Marie 1 oktober, 2013 on 21:41 Svara

    Du kommer gilla skidsemester skarpt, i a f om du gillar att röra på dig och vara ute i friska luften! Jag lärde mig åka skidor för 4 år sedan när jag blev tillsammans med en kille som var skidfantast. Sedan dess har vi varit på 4 skidsemestrar och planerar nu den femte. Skulle du inte gilla det så har du ju alltid after skin. 😉 Kram

  19. Christel 1 oktober, 2013 on 21:46 Svara

    mmmmmm …… men eftersom jag kommenterat precis före dig och även ifrågasatt lite så tog jag åt mig faktiskt !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna