VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hemåt!

20131001-104244.jpg

Färdigjobbad (haha kan knappt skriva så längre utan att skratta och tänka på att Elion brukar skrika färdigbaaaajsad)! Ska bara hem och vända en stund och sen ska jag och M till Karro och hälsa på. Ni frågar om ni kommer få lära känna honom? Jag vet inte. Han kommer ju säkert finnas med här som nu eftersom han redan är en väldigt stor del i mitt liv, men jag vill att han ska vänja sig vid hela bloggrejen innan han tar ställning till om han vill synas här inne mer än han gjort hittills. Mer än med sin snygga baksida haha. Varför jag tror att det är annorlunda den här gången? Jag bara vet det. Det ÄR helt annorlunda. Det är så enkelt och känns så naturligt. Det sa klick. Jag vet inte vad som händer, det vet man ju aldrig i förväg, men vi har all potential i världen och jag tror aldrig att jag kommer tröttna på att titta in i hans fina ögon…

Vi skulle faktiskt ha träffats redan i januari. Men det var nog bra att det inte blev så, hade förmodligen inte varit redo för något seriöst då med tanke på att hela jag var lite kaos. Behövde få vara lite kaos. Sen träffades vi ute i somras, jag kände igen honom, vi pratade lite. Ett tag efter jag blivit ”singel” igen tog jag kontakt med honom. Var nyfiken på den där dejten som aldrig blev av. Ni vet, jag ville inte tänka ”tänk om”… ;). Och dejten blev av bara några dagar senare. 9 månader senare än det först var tänkt. Och den tog typ aldrig slut. Den hade väl fortfarande kunnat pågå om inte jag hade haft Elion och vi jobbar och vill göra annat också lite sådär ibland haha… Nu kan jag verkligen säga att var sak har sin tid, bättre sent än aldrig, what is meant to be will be osv ;). Det är väl egentligen helt galet att redan ha planerat nyår tillsammans (skidresan) men vi tror nog båda väldigt mycket på OSS :).


Kommentarer


  1. Malin Mamma Till 2 1 oktober, 2013 on 17:01 Svara

    Det är så härligt att även du funnit den rätta nu. 🙂 Hoppas man får se lite mer av han sen. 🙂

    Kram

  2. Lisa 1 oktober, 2013 on 18:04 Svara

    Oh HEJ LYCKA! Jag är tok-glad för din skull Evelina! Och det är inte alls galet att ni har planerat inför nyår, inte det minsta! 😀 Go girly! Puss!

    • Evelina 2 oktober, 2013 on 08:29 Svara

      Puss på dig!

  3. J. 1 oktober, 2013 on 18:14 Svara

    Man vet när det är rätt, så är det bara. 🙂 Före jag träffade min pojkvän tänkte jag mycket på det här med att någon kanske inte är Mr. Right, utan Mr. Right Now. Men… när man träffar han med stort H, det liksom känns i hela kroppen. Den känslan har en tendens, eller så var det för mig i alla fall, att infinna sig väldigt tidigt i förhållandet. Man vet när det är annorlunda, och man känner när det är så ofattbart naturligt Det är tråkigt när folk suckar och säger ”det går över”, ”nästa kille du träffar kommer du säga samma sak om” osv, men det viktiga är att man vet vad man känner och att det känns bra. Då spelar resten ingen roll. 🙂

    • Evelina 2 oktober, 2013 on 08:29 Svara

      Jag tror nog också lite på det nu, men samtidigt är jag fortfarande liiite skeptisk till att ALLT kan kännas så bra från första sekund haha…. Fast det är väl kanske såhär det SKA vara!? 😉 Kram!

  4. Hanna 1 oktober, 2013 on 18:25 Svara

    Vet du, om du vill vara rädd om M så blogga inte om honom. Ha ert privatliv privat. Vilken normal kille vill synas i en blogg?
    Ingen.
    Vilken normal kille gillar en tjej som bara drömmer bort sitt liv med en blogg hela dagarna?
    Ingen.
    Skriv om mode, skönhetstips och heminredning istället.
    Var rädd om kärlekslivet. Jönköping är inte stort.
    Hur kul är det för ditt ex. Att läsa detta eller hans brud?

  5. regina 1 oktober, 2013 on 18:40 Svara

    hej! om det är ok att fråga, du behöver inte svara. träffades ni genom en dateing site? funderar nämligen själv på att gå med i en, och undrar om det är nån idé? om det finns folk som har tur att hitta den rätta via det

    • Martina 3 oktober, 2013 on 15:46 Svara

      Tycker absolut du ska gå med om du känner för det!!! Jag träffade min man så! Vi firar 6år på söndag, har varit gifta i tre o andra barnet påväg. Så mitt tips blir Go For It!!!!

  6. Linn 1 oktober, 2013 on 18:40 Svara

    Underbar läsning! Jag bara älskar att höra andras kärlekshistorier! Efter att jag själv hittade min stora kärlek i februari, efter 5 år som singel, gör bara att jag älskar det ännu mer. Jag håller med om att man kan känna direkt att det är rätt. Igår var förhoppningsvis vår sista dag i livet som icke-sambos, för från idag är hans lägenhet uthyrd och han har flyttat in hos mig (som dessutom är 8 mil från hans hemstad). Sen att han har ”bott” här sedan i maj är en annan sak 😉
    Så, lycka till och njut för fullt av att vara kär, det är ju så uuuuuuunderbart pirrigt och galet härligt <3

    • Evelina 2 oktober, 2013 on 08:26 Svara

      Åhh vad spännande och mysigt för er!! Kramar

  7. Annika 1 oktober, 2013 on 18:54 Svara

    Härligt 🙂

  8. Tess 1 oktober, 2013 on 19:18 Svara

    Man bara känner. Så är det och dom som inte förstår och kritiserar det har aldrig upplevt den där it-känslan.

    Jag var gift med en annan (äktenskapet var på upphällning och hade heller inga barn att ta hänsyn till) när vi träffades. 3 mån senare friade han och vi gifte oss 7 mån senare. Varför skynda? Ja men allt, precis allt, kändes helt annorlunda mot förr. Jag kände en sådan harmoni och trygghet. Tidigare ville jag inte ha barn tex. Inte det minsta sugen. Så träffade jag min M och kände att självklart vill jag ha barn! Det väntade vi något år med dock;)

    Nä men joråsåatt. Man känner:)

  9. frida 1 oktober, 2013 on 20:27 Svara

    Så fjantig jag är, men jag sitter med världens leende på läpparna efter att ha läst detta inlägg.
    Det låter så fint, och jag är så glad för din skull.
    Du förtjänar verkligen all lycka.

    • Evelina 2 oktober, 2013 on 08:26 Svara

      Söta du!!!!! Kram!

  10. Sofie 1 oktober, 2013 on 21:00 Svara

    Vad underbart det låter! Hoppas jag oxå kan hitta han med stort H längre fram…
    Kram Sofie

  11. Elin 1 oktober, 2013 on 21:28 Svara

    Åh va roligt att du hittat kärleken igen Evelina 🙂 Och att det känns så bra! Såklart att man blir lite nyfiken, hur gammal är han, har han egna barn, delar ni några intressen… Kan komma på massor 😉 Men ta er tid nu och lär känna varann ordentligt, utan bloggen. Så himla härligt att ni har något att se fram emot som ni ska göra i vinter! Är det på nyår ni ska till fjällen?
    Kram

    • Evelina 2 oktober, 2013 on 08:25 Svara

      Tack sötis!! Ja precis, veckan över nyår :). Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna