VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HEJ TISDAG

Vill börja denna dag med att tacka mina Facebookvänner som uppdaterade att det var schweinkallt ute (typ 5 grader) men även P på jobbet som igår sa att det idag ska bli runt 20 grader på dan. För en sån som jag, som fryser nästan alltid är det rätt skönt att vara fullt förberedd vädermässigt. Haha. Men jag har även sovit gott och länge och vaknade till och med av mig själv. Det går liksom lite bättre nu igen ;).

OCH, igår gjorde jag nåt som inte alls var likt mig men nu följer jag magkänslan rakt igenom. Orkar inte tänka och analysera. Bara gör om det känns bra. Annars inte. Rätt skön filosofi, hoppas den håller i sig för det är rätt härligt att släppa på tyglarna lite. Se vad som händer om alla dörrarna är öppna liksom. Har blivit duktigare på att säga nej! Bara en sån sak.

 

20130903-082013.jpg

Känner att jag har lite klös i mig idag så leoblus från H&M var ett självklart val. Jeans Cheap Monday/egobird.

 

20130903-082118.jpg

Måste tipsa om min vän Nadjas ”fototräff” nu i september! Tanken är en mysig höstdag med nära och kära och att ni får ett par fina bilder med er hem. Anger ni ”Evelina” när ni bokar får ni som vanligt extra bilder! Jag kommer mest troligt vara där så jag hoppas verkligen att vi ses :)…?

 

 

20130903-082323.jpg
Nu har Nadja fotat mig genom ett helt år haha… Denna bilden togs lite spontant förra hösten, när vi gjorde road trip ner till skåneland för att fota gravida Johanna. My god. Ser typ en liten flicka på bilden. Vad mycket som hänt på ett år!! Livserfarenhet. Vill ni veta en hemlis? Denna bilden använde jag på en nätdejtingsida i slutet av förra året… Jag tror det är ett bra sätt att träffa nya partners på, man får en uppfattning om hur en person verkligen är innan man träffas. Mina erfarenheter är att personen är som den är i sättet att skriva. Och man (jag) hinner få svar på typ de viktigaste kriterierna. Om det ens är värt en dejt liksom. Ragga på krogen är inte min stil och kommer aldrig att bli heller… Men ja hjälp vilka nötter det finns på såna sidor (också)!

KRAM


Kommentarer


  1. AnnaIda 3 september, 2013 on 09:33 Svara

    Vackra, vackra du!
    Jag blir så inspirerad av dig som person! Jag har följt dig så länge genom bloggen, bröllopsplanering, bebisverkstad, barnuppfostran, skilsmässa och allt däremellan och det enda jag kan förundras över är hur stark du blir för varje dag. Hela du utstrålar en självsäker kvinna!

    • Evelina 3 september, 2013 on 12:04 Svara

      Men åh! Vet du att det där var en av de finaste kommentarerna jag någonsin har fått här inne! Många kramar till dig sötnos <3

  2. Nana 3 september, 2013 on 09:42 Svara

    Åh fina bilder, hoppas det går bra att följa magkänslan! Ha en fin tisdag!

  3. Helena 3 september, 2013 on 11:35 Svara

    Men träffades inte du och Mr Butterfly ute?

    • Evelina 3 september, 2013 on 12:04 Svara

      Jo första gången träffades vi strax innan tolvslaget ute på Harrys… Fast vi ”kände” varandra redan 😉

  4. Hanna 3 september, 2013 on 19:56 Svara

    Jag träffade min man på nätet. i övermorgon firar vi sju år:) Fördelen med att träffas på nätet är att man känner varandra rätt väl redan när man träffas för första gången, om båda varit ärliga! Good luck! 🙂

    • Evelina 3 september, 2013 on 20:10 Svara

      Exakt! Vad härligt att ni lyckades så bra!! Kramar

  5. Anne 3 september, 2013 on 20:34 Svara

    Tycker det är bra att det börjar bli ”normalt” att dejta på nätet, och inte bara freaks och creeps! Att nätdejta är ju SKITBRA! Som du säger så får man ju chansen att lära känna någons insida lite innan.. Du har så rätt i att en persons sätt att skriva säger mycket..

    Jag träffade min kille på nätet också, fast inte på en dejtingsajt (träffades på en ungdomnscommunity). Men principen är ju samma! Man lär känna varandras insida först, och kollar inte bara på utseendet! Nu har vi varit tillsammans i 9 år 🙂 <3

  6. Linda 3 september, 2013 on 22:22 Svara

    Jag håller helt med dig, det är så härligt och dejta på nätet, jag har träffat så många underbara människor via nätet, några som är vänner för resten av livet <3

  7. Martina 4 september, 2013 on 08:01 Svara

    God Morgon!
    Vi hade oxå svinkallt igår, FROST. Men jag bytte snabbt ut kylan o idag hoppas jag på ca 30 vid poolen 🙂
    Kram

    Ps nätet is the shit, fråga mig o J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna