VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En smak av vintern

20130928-082230.jpg
Haha detta var ju en kul grej! Tänkte att jag som var så skeptisk mot chokladvattnet inte skulle säga nåt innan jag testat, så jag testade. Men ne. Pepparkakor ska nog hålla sig i kakburken. Möjligtvis även muffins och andra kakor.

Vi har hängt uppe ett tag, var längesen jag var så här trött. Man blir verkligen slut av avbruten sömn en längre tid. Eller ja, en vecka i alla fall haha. Fast jsg sover ju sällan en hel natt men nu har det varit extremt. Men men. Låg i sängen vid 22 igår i alla fall! En fredag! Vilka framsteg :).

Vi ska åka ner till stan om en stund, bodypump på schemat! Får se hur det går med min träningsvärk från förra gången. Men jag är taggad! Och Elion också för att vara på kids club. Ser lite grått ut ute så vi får se vad eftermiddagen bjuder på.

Vad hittar ni på idag?

Morgonkram ❤


Kommentarer


  1. Lisa 28 september, 2013 on 09:45 Svara

    Oh en ny smak. Nu blev jag typ lyrisk. Den har jag inte sett. Nu fick jag jul känslor 🙂 Här är det lite grått men ska visst spricka upp senare. Jag sitter hos frissan med folie i håret i skrivande stund. Sen blir det höstmys med familjen. Kram på dig sötnöt och ha en alldeles härlig lördag! ❥ Mwah!

  2. Alexandra 28 september, 2013 on 13:34 Svara

    ja den har jag hört talas om och den fick samma betyg som du gav. Så jag köper den nog inte=) jag som är julgalen hehe

  3. Lisa 28 september, 2013 on 16:15 Svara

    Jag tyckte chokladlokan var såååå skum. Det var sån sjuk känsla att det liksom låg nån chokladsmak bredvid vattnet nästan. De smällte inte ens ihop. Jag kan inte fatta hur en dricka kan vara så konstig haha. Törs inte prova pepparkakasmak 😛

  4. Denise 28 september, 2013 on 21:22 Svara

    Chokladen tycker jag är jätte god 🙂

    • Evelina 28 september, 2013 on 22:21 Svara

      Ja jag med! Därför jag tänkte att denna säkert också är god ;)…

  5. Anne 28 september, 2013 on 22:42 Svara

    Jag äälskade chokladlokan första gången jag drack den! Sen märkte jag dock att man blev illamående av den, så jag köpte den inte fler gånger. :p Men den var god! Så gud vad glad jag blev när jag såg denna! Jag är dessutom galen i allt som har med julen att göra. Ska absolut testas! Trots betyget 😉

  6. KARIN 29 september, 2013 on 11:31 Svara

    Den måste jag testa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna