VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

It’s a beautiful day

20130926-082840.jpg

20130926-082845.jpg

God morgon denna vackra värld. Min vackra stad.

20130926-082854.jpg

20130926-082859.jpg

Cheap Monday tisha och Cheap Monday jeans, Noa Noa kavaj och Converse. Ute nya ChillNorwayjackan.

bild

Haha fick den här bilden från M när jag satt på bussen! Berättade om min och Karros skäggfetisch igår  ;)… Eller skäggstubb rättare sagt, det är hett. Fast som jag också sa till M igår så är han en av få som jag tycker är minst lika snygg utan haha. Anyhow, VILL HA TRÖJAN!!! 🙂

Märkte att det blev lite diskussion här inne igår. Var helt uppe i farten och hade inte tid att vara delaktig eftersom jag skyndade från jobb till bodypump till M… Till er som skriver negativt vill jag bara säga att jag inte riktigt orkade läsa era kommentarer men jag hoppas att ni mår bättre nu när ni har fått skriva det ni vill ha sagt. Så att det gav nånting menar jag :). Jag orkar inte lägga energi på sånt som jag ändå vet inte är sant, och jag förstår inte varför man vill tycka till om och kritisera andras liv som man inte vet allt om. Visst att ni får ta del av mitt liv lite på ytan, och ibland lite djupare, men att säga att ni vet allt går ju såklart inte. Jag vill skriva personligt men det som känns för privat håller jag för mig själv.

MEN, jag såg såklart några ord här och där och ni som tycker att jag inte prioriterar Elion får faktiskt ta och skärpa till er för han kommer ALLTID först. Punkt slut. Men vad vill ni att jag ska göra? Sitta hemma varannan vecka och gråta för att jag inte får ha Elion då? På riktigt? Eftersom jag vet att jag aldrig kommer få ha honom alla veckor med tanke på att han har en lika närvarande pappa är det liksom bara att gilla läget. Vi gör det bästa av det. Accepterar läget. Lever våra liv. Just nu ser våra liv ut så här. Jag träffar inte ”massa killar”. Träffade G i 7-8 månader.. Har dejtat några till. Träffar M nu och det är så nytt och jag vet ju inte mer än att det redan är minst lika seriöst som med G. Därför är han med här. Alla relationer är olika men jag skulle aldrig skriva om något som jag inte anser vara seriöst eller som jag inte tror på. En dag vill jag leva familjeliv igen men den mannen som kommer vara med där är någon som måste förtjäna att få vara en större del av Elions liv. För han är ju det finaste jag har, och jag skulle aldrig göra ett val som inte blir bra för honom. För oss.


Kommentarer


  1. sandra 26 september, 2013 on 09:24 Svara

    Tycker det var ovanligt intressant att läsa kommentarerna, bloggar blir mer levande när folk inte bara håller med. Men det gäller ju att inte gå över gränsen och bli taskig eller elak.

    Jag tycker i alla fall att det är roligt att läsa en blogg där bloggaren är lycklig. Och bara för att det inte höll med Fredrik kan du ju knappast gå i celibat för resten av livet.

  2. Magda 26 september, 2013 on 09:36 Svara

    Du gör helt rätt! Av det du skriver så förstår man att du alltid sätter Elion först i alla lägen! Så less på allt negativt folk kommer med.

  3. s 26 september, 2013 on 09:42 Svara

    Tycker din blogg blivit lite bättre på senaste tiden !

  4. Nicole 26 september, 2013 on 09:49 Svara

    Jag tycker du verkar så himla vettig. På det vi får ta del av och läsa om iaf. Och jag tycker att du gör heeeelt rätt i hur du lever. Ditt mål är väl som alla andras – att hitta någon att dela livet med och bilda familj med. Hur ska du någonsin hitta den personen om du inte tillåter dig att träffa folk?
    Jag tycker att alla som har åsikter om hur du lever ditt liv kan lägga ner. De har uppenbarligen ingen aning.
    Fortsätt som du gör!
    Du inspirerar många fler än du irriterar.

    Stor kram!

  5. Gunilla 26 september, 2013 on 10:07 Svara

    Nu kom jag på en grej till jag gillar här. Kläderna. Den där outfitten var grymt snygg. Dags att gå på jakt efter en grå kavaj minsann. 😉 Hoppas du har en fin dag. Här gäller hemmadag med snorig 7-åring.
    Kramar!

  6. Elin 26 september, 2013 on 10:26 Svara

    Visst kan det vara kul med lite diskussion i kommentarfälten, men det är ju just vad som diskuteras som man kanske behöver fundera lite över…
    Det är väl jättehärligt med diskussioner om livet/kärleken/fritidsintressen osv även här inne.. så som man har med sina ”riktiga” vänner 🙂 Dock brukar inte vi döma varandra hur vi väljer att leva våra liv..
    Det börjar se som ett kommentarsfält på kanal 5 efter senaste avsnittet av Hollywoodfruar eller Desperate Housewives… 😀

  7. Lisa 26 september, 2013 on 10:31 Svara

    God morgon goding! Gillar tröjan du har på dig, cool 🙂 Och fin som alltid är du.
    Nej du har helt rätt; du ska lägga din energi på det som betyder i livet. Nära & kära.
    Det kommer alltid finnas människor som tycker till och ska lägga sig i och kritisera. Men det finns inte så mycket att göra åt det, bara att ignorera och le åt dem helt enkelt. Tids nog mognar de också. 🙂

    Kram från Småland

  8. Kitty 26 september, 2013 on 12:20 Svara

    Evelina om du provocerar får du nog förvänta dig att folk kommer att reagera. Ord som ”ni tror väl inte att ni har fått läsa om varje dejt jag haft *blink blink*” hjälper inte…

    • Sandra 29 september, 2013 on 11:52 Svara

      Bra exempel 🙂

  9. Linda 26 september, 2013 on 14:04 Svara

    Jag håller med om att skäggstubb är hett! Några dagars liksom, mums! 😀
    Ha en fantastisk dag Evelina!
    Kram från Gävle

  10. Annica 26 september, 2013 on 14:08 Svara

    Människor med för mycke fritid engagerar sig i andras liv… Känner Evelina och vet att hon sätter sin son i främsta rummet. En nöjd mamma är en bra mamma! <3

  11. Susanne 26 september, 2013 on 14:24 Svara

    Hur orkar människor lägga ner så mycket tid, att tro en himla massa om en annan människa?! Hon har ju flertalet gånger skrivit att det vi får läsa är en liten glimt ur hennes liv, det finns väl ingen människa som skriver om allt om sitt liv? Jag tycker du är en sund människa, du sätter E först i alla lägen! Och självklart ska man leva även om man är varannanvecka mamma, tycker du gör rätt att dejta 🙂 Vara lycklig och leva här och nu, det gör du 🙂 Hoppas du får en fin dag <3

  12. sofia 26 september, 2013 on 15:04 Svara

    Men åh vad trött jag blir! Du är ung (eller ja lika gammal som mig ;p) och självklart måste du ju få träffa nån ny och vara lycklig!
    Vad vackert du bor förresten! 😀

    Kraaam från Norrland!

  13. Christel 26 september, 2013 on 15:18 Svara

    Om man nu skriver en ” liten ” glimt av livet och allt som skrivs är positivt i alla lägen måste ju varenda människa förstå att det finns negativa bitar också !
    Men ……. då skriker en hel hög för denna människa är ju helt fantastisk !!!
    Men det ni inte läser då ! Vad innefattar det ??
    Fortfarande bara positiva saker eller ??

    Det jag tycker är mest positivt är att Fredrik tar med sig sin son ibland flera veckor till farmor o farfar och att dom nu skall åka iväg utomlands …….. Vilka fina pappor det finns !!

  14. Marie 26 september, 2013 on 16:45 Svara

    Herre Gud säger jag bara. Varför kan folk inte bara vara tysta när de har något negativt att säga? Du tar det på ett mycket bra sätt! Det är väldigt roligt att komma in här och se att du mår bra! Hoppas du haft en härlig dag! Kram

  15. Anna | molnochglitter 26 september, 2013 on 19:36 Svara

    Jag tror att det är otroligt lätt att hacka på Evelina som ändå lägger ut sitt liv så offentligt. Men ingen säger något om Fredrik. Är han en så mycket bättre förälder då bara för att han inte bloggar? Vad vet vi vad han gör på sin lediga vecka?? Nä att sitta hemma och grina löser ingenting..
    Ni gör det bra!! Och tråkigt för alla er som lägger ner så mycket negativ tid på Evelina. Fasen ta de där minuterna och ring till nån du tycker om och berätta det i stället. Plus i kanten för egen del oh framför allt du gör någon glad!!!!!

  16. Anne 26 september, 2013 on 20:07 Svara

    För några år sedan hade jag också kanske kommenterat negativt. Och jag hade blivit jättearg om någon sa att jag kommenterar negativt för att jag själv mår dåligt. Men idag VET jag att så är fallet. När man kommenterar negativt så gör man det för att man mår dåligt på något sätt, är bitter över något i ens liv.. Man känner sig orättvist behandlad och osedd. Vilket är väldigt synd och tråkigt. Men alla som kommenterar elakt kommer en dag ”växa upp” och inse hur dumt det var, och hur dåligt de faktiskt mådde.. Tänk på det och andas djupt när du ser negativa kommentarar! Det är dem det är synd om.. De är svaga och du är stark. De mår uppenbarligen inte bra i sig själva..

    Måste också säga att jag blir lika avis/inspirerad varje gång jag ser bilder på dig. Din kropp är helt otrolig!! Kanske borde säga ”ät upp dig, du har blivit så smal”, men jag tycker faktiskt att du är OTROLIGT SNYGG! Har sagt det förr och säger det igen, du har en (min)drömkropp! 🙂

  17. Helena 26 september, 2013 on 21:09 Svara

    Åååh den där skäggtröjan vill jag ha! Vet du var man kan få tag på den??

  18. Helena 26 september, 2013 on 21:20 Svara

    Skynda långsamt.

  19. Astrid 27 september, 2013 on 05:36 Svara

    Nyt fredagen og helgen med Lille og kos dere. Synes nok ikke at en så liten gutt skal ha hull i ørene,ikke når han er stor heller, men når han er 18,kan du jo ikke si noe. Kos deg i finværet. Stråler av deg og det er godt å lese om. Du er ett nydelig menneske, klem fra Oslo

  20. Maria 27 september, 2013 on 07:23 Svara

    Hej Evelina!

    Ibland blir jag nästan rädd när man får höra hur människor beter sig inne på bloggar 🙁

    Och förstår inte vad det är dom sitter och inbillar sig om framför skärmen!!

    Vi som följer Dig vet att Du gör ALLT för Elion.
    Det kan vem som helst se bara genom att läsa Din blogg.

    Försök att strunta i dom avundsjuka idioterna!! Vi övriga 99% älskar din blogg!!!

    Sköt om Dig och lille E <3

    Kram Maria

  21. Martina 27 september, 2013 on 10:10 Svara

    Jag tror att Fredrik lika väl som evelina också dejtar. Men vi ser inte det eftersom Fredrik inte är en offentlig person. Men bara för att evelina är en offentlig person är det helt okej att hacka på henne om allt och inget? Det är inte okej. Oavsett vem det än handlar om. Var är er mänsklighet? Klart att man kan vara orolig men det är ändå inte okej att ”anklaga” evelina för att hon gör ditten och datten. Det är så många offentliga personer som får stå ut med negativa kommentarer och folk som säger att du får stå ut med det för du har själv valt det offentliga livet. Bara för att man skriver en blogg behöver man inte lämna ut hela sitt liv. Jag tycker ni beter er som fjortisar som tror att detta ska bryta ner evelina och att hon ska bli jätte ledsen. Men det kommer nog inte hända med tanke på att evelina alltid sätter Elion först och det har vi sett genom alla åren han funnits.

  22. Kim - mamma till Victor & Linus 28 september, 2013 on 09:31 Svara

    Strunta i alla negativa människor, du gör rätt! ❤

  23. Sandra 29 september, 2013 on 11:49 Svara

    Känns tråkigt att läsa skäll här inne.. Tycker du ska visa dig som den större och bara nonchalera dem så tystnar de. Du ska inte behöva känna att du måste försvara dig mot dem liksom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna