VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lillördag

Lillördag kan betyda lördagsfrulle! Jag och lillE bakade igår innan sängdags men han hann inte smaka så idag var det ju ett måste. Han gillade det inte, ville hellre ha sitt vanliga knäckebröd med skinka haha. Hade mysig kvällsfika igår med M, men då mådde jag först så illa att jag inte ville äta, så man kan säga att jag inte heller fick smaka förrän idag. Jag ÄLSKAR frukost! Bästa måltiden på dagen for sure.

Idag skiner solen, jag ska träna bodypump och sen är det Elions natt hos F så jag ska hem till M. Bra dag!

 

IMG_7274

 

IMG_7277

Jag äter sällan bröd (mest knäckebröd) men när jag gör får det gärna vara extra goda bröd :).

 

20130925-065637.jpg

 

 


Kommentarer


  1. Lisa 25 september, 2013 on 08:26 Svara

    Det låter som en bra dag det! Och god morgon till dig sunshine. ♡ Här skiner solen och nu ska vi ut och ta till vara på dagen. Ps, jag tycker verkligen om stämningen som är i bloggen nu, den är riktigt bra. 🙂

    Kram i miljarder

  2. DeMarkey - LiveYourDreams! 25 september, 2013 on 08:40 Svara

    Är såååå glad för din skull, din fina energi och kärlek som bara sprudlar !!

    Ha en toppen dag fina du!

  3. Susanne 25 september, 2013 on 09:35 Svara

    Det låter ju supermys tycker jag 🙂 Härligt att läsa hur glad och lycklig du är! Ha nu den bästa onsdagen med jobb å kärleken 🙂

  4. Malin Mamma Till 2 25 september, 2013 on 09:37 Svara

    Va mysig dag det verkar som att det blir för dig. 🙂

  5. Agneta 25 september, 2013 on 10:48 Svara

    Varför är det alltid de stunderna du är utan din son som är de bästa?

    Jag som är många år äldre förstår att biten du lever ut nu är nånting som gick förlorat när det skulle ske. Festa och träffa massa pojkar gör man ju i tonåren och nu är du låst med ett barn märks det att det är den tiden du njuter minst av.

    Har du funderat på att tala med någon om detta?

    • Evelina 25 september, 2013 on 12:18 Svara

      Oj så fel du har!! Elion kommer såklart alltid först och stunderna med honom är självklart bättre än något annat. Du tolkar nog bara väldigt fel och jag kan förstå det delvis eftersom mitt liv som varannanvecka mamma ger ganska stora kontraster här inne och jag utelämnar mer och mer Elion allt eftersom han blir äldre. Du får nog helt enkelt börja tänka på att ALLT inte står här inne.

      Och du, träffar massa pojkar gör jag inte haha! Anser definitivt inte att jag behöver prata med någon om mitt rätt så vanliga liv som dessutom är jättebra och som jag trivs med. So dont you worry 🙂

  6. Johanna 25 september, 2013 on 12:32 Svara

    Kan man få receptet?
    Träffar Elion killarna eller hur löser du det?

    • Evelina 25 september, 2013 on 13:03 Svara

      Absolut, använde det här receptet: http://www.matklubben.se/recept/snabba_frukt-_och_froelimpan_69477.html

      Haha jamen Elion är själklart med på första dejten för att liksom godkänna mannen i fråga! Eller inte 😉 Vi har löst det hela väldigt bra hittills tycker jag och självklart kommer han inte bygga en relation med någon som inte är här för att stanna 🙂

  7. Christel 25 september, 2013 on 18:04 Svara

    G var speciell och nu är det M som är speciell ………. Inte konstigt att människor tycker du har den ena pojken efter den andra och speciellt inte när du skriver så här ……han är såklart väldigt speciell, ni tror väl inte att ni har fått läsa om varje dejt jag haft?
    Och sedan menar man nog att du talar om hur roligt du skall eller har de helger du inte har Elion … och inte tycker jag det är att lämna ut honom när man talar om vad man gjort eller hur roligt man har tillsammans med sitt barn !!
    Hur kan du veta att någon kommit för att stanna …. och i den vevan bygga en relation ??

  8. Tessan 25 september, 2013 on 18:43 Svara

    Men att ni orkar sitta och ”klaga” på Evelina, låt hon leva sitt liv och så länge hon mår bra så va glad för de. Hon träffar 10 killar i veckan om hon vill, hennes val inte erat. Nu verka hon lycklig med den hon träffa låt henne va de.
    Köper hon en overall för 2000 låt hon göra de, kanske väljer bort andra saker. Stå på dig Evelina du är bäst.

  9. Annika 25 september, 2013 on 18:49 Svara

    Jag tycker att din blogg utstrålar harmoni. Få människor, speciellt i din ålder, har gjort upp så mycket med ditt förflutna, följt sitt hjärta och insett vad livet verkligen handlar om. Du verkar vara en superbra mamma och att du har det bra och trivs i veckorna även när du inte har E visar väl bara på vilken stark person du är. Och det gör nog att E även då han blir äldre kan känna sig tillfreds med er separation där han slipper tycka synd om en mamma som sitter ensam och mår dåligt. Rörigt skrivet men jag ville bara ge dig lite beröm för den person du verkar vara 🙂

  10. Agneta 25 september, 2013 on 19:08 Svara

    Herre!!! Evelina, jag tror du är kapabel att själv välja vem du vill träffa å när. Jag känner då att du är en mamma som ALLTID sätter din son i främsta rummet. Klart som tusan du ska träffa å dejta när du är själv! Sen så KAN det ju visa sig att denne man inte var nåt att ha, man har alltid rätt att ångra sig, tycker jag.
    Kör på å njut av ditt liv fina du!

  11. Johanna 25 september, 2013 on 19:31 Svara

    TAck för receptet!

    Ja, jag fattar såklart att Elion INTE är med å godkänner, det hade ju varit lite väl… men eftersom det är lite dejtade, så… Och som du skriver, ska du ändå inte bygga ngn längre relation så är det ju inte lönt. 😉 Fick han träffa G?
    (Lite sorgligt att skriva… inte här för att stanna…) men det känner ju du bäst såklart.

    Tessan; inget klag, en rätt befogad fråga. Jag har funderat på det en del själv, har haft kompisar i samma sits och vet väl ungefär hur jag själv tänker. För en del är det ju inget viktigt, en del vill vara 100 säker innan man bjuder in barnen i förhållandet. Men eftersom det bara är dejtande och inget seriöst (??? vad det verkar) så kvittar det ju vilket. Hoppas bara killen är med på de noterna, tänker jag.

  12. Ann 25 september, 2013 on 20:34 Svara

    Mysfrulle i soffan:)
    Alltid en bra start på dagen.

    Blir så full i skratt när jag läser inläggen av alla präktiga typer.
    Hahaha 😀 verkligen underhållande!!

    Kör hårt Evelina och ta hand om dej!

    Kram

  13. Gunilla 25 september, 2013 on 20:50 Svara

    Good Lord vad massa regler det verkar vara man ”ska” leva efter! Speciellt om man har barn varannan vecka. Jag måste säga att jag alltid tänkt att hon Evelina hon har fattat livet. Hur man beter sig mot människor och vad det handlar om. Vem blir lyckligare av att hon sitter ensam när Elion är hos Fredrik? Och vem vet att killen är här för att stanna innan man fått chansen att lära känna varann? Har man inte mer än en chans på sig? Blir helt svettig bara vid tanken. Här får vi en glimt in i hennes liv. Hon berättar och visar och vem är vi att kritisera? Man kan fråga, på ett trevligt sätt. Men att klampa in med skorna på…nej. Jag tycker inte det verkar snällt helt enkelt. Jag hoppas att du Evelina låta det rinna av dig. Att vi får fortsätta att följa dig. Jag älskar att kika in här. Tvåbarnsmamma på 34 år och jag ser att jag har mycket att lära av dig. Tack för att du delar med dig! Och så tänker jag, än en gång, att världen vore en mycket vackrare plats om vi lyfte upp varann istället för att klanka ner på varann…

  14. Christel 25 september, 2013 on 21:13 Svara

    Visst skall man leva o ha kul men hur Elion reagerar på att olika män kommer o går vet man inte förrän han blir lite äldre !
    Skilsmässobarn som jag själv är kan jag nu som vuxen tala om att det inte är roligt när den ena mannen efter den andre mannen kommer o går….Det har jag inte upplevt som roligt i mitt liv men min mamma har säkert haft ett roligt liv …… frågan är bara vem man skall ta mest hänsyn till när man har barn …… sig själv eller barnet ??
    Nu säger jag inte att Elion mår dåligt av sin mammas dejtande …….. det får tiden utvisa !

  15. Malin Mamma Till 2 25 september, 2013 on 21:13 Svara

    Varför ska ni läsare gnälla för? E gör det HON vill inte vad vi vill. Hon är vuxen med egna beslut så varför sitta och predika tror knappast att hon lyssnar på oss hon väljer nog att lyssna på sig själv. Tycker du inte ska ta åt dig E 🙂

    Kram

  16. Christel 25 september, 2013 on 23:06 Svara

    Klart E skall göra vad hon vill och vad jag kan se är det ingen som sagt något annat ….. men vi är kanske några stycken som varit med några år mer och har lite i bagaget att berätta …….Bland annat egna upplevelser !!

  17. Sandra 26 september, 2013 on 04:42 Svara

    P.s gott brödrecept

  18. Gunilla 26 september, 2013 on 06:42 Svara

    Jag måste undra om hon sagt att Elion träffat dem hon dejtat? Hon skrev tidigare att han inte bygger relationer med dem hon inte är säker på. Jag litar iallafall på hennes omdöme efter allt jag läst här.

  19. Rebecca 26 september, 2013 on 08:34 Svara

    Härliga Evelina!!
    Jag tankar så otroligt mycket energi och positivitet när jag går in o läser din blogg-brukar aldrig kommentera o heller inte läsa kommentarerna men nu råkade jag göra det o då var jag tvungen att lämna ett litet tassavtryck. Du är så härlig, stark, positiv, glad, kärleksfull-ja o nu känner jag dig inte ens personligen..! 😉
    Du har gått igenom mycket och jobbat mycket med det trots din unga ålder, du har sunt tänk o din o F’s relation i samband med LillE tror jag säger en himla massa om er som människor-o bar bra saker.
    Jag blir så glad av att läsa din blogg-ibland sätter du så lätt ord på hur jag känner o tänker o så alla fina bilder.
    Äh, var den du är helt enkelt, o håll huvudet högt-keep up the good work!
    Kram!

  20. Milla 26 september, 2013 on 08:56 Svara

    Men kom igen nu,hur normat är det inte att dejta? Känns som det är nåt man ska göra för att kunna hitta mr right. I USA finns ju termen dejta så orka sitta och klaga när ni inte ens känner Eve privat. Att säga nåt om lillE dessutom hur kan ni få för er att han inte priortieras först lixom?Har ni ens läst bloggen?Tycker det e underbart att du vågar säga i från Eve…Och till er som inte tål att folk dejtar sluta läs bloggen och hur sjutton hitta ni era utan att dejta?

  21. Amanda 26 september, 2013 on 11:25 Svara

    Herregud. Läser igenom kommentarerna här och mår ILLA över hur folk tror att de kan slänga ur sig saker hur som helst. Hur vissa tror att de känner dig och ska komma med förmaningar och åsikter och vad som är rätt för dig och E. Det är ju skrattretande. Förstår inte varför andra ska lägga sig i, och jag håller med om vad nån skrev: vem vill ha en mamma som sitter ensam och är deppig de veckorna barnet inte är där? Själv är jag också skilsmässobarn och jag kan säga att jag såg inte min mamma riktigt genuit glad förrän jag var ca 14 år. Hur sjukt är inte det?! Bara för att hon stannade i en relation för barnens skull. Så jag tror nog att genom att vara glad och göra det DU vill och mår bra av även spiller över till E.

    Nä Eve, jag tycker du gör HELT rätt och fortsätt vara så positiv och lycklig som du kan.

    Kram!

    stå på dig Eve, du och m

  22. Hanna 26 september, 2013 on 11:50 Svara

    Asså, finner inte riktigt några ord.
    Evelina är väl vuxen och fullt kappabel till att bestämma vem och hur många hon vill? Med tanke på vilket vuxet och moget föhållande hon och F fortfarande har med varandra för sitt barns skull, så tror jag inte att hon gör något som i andra änden skulle påverka honom negativt..
    Tänk först.. prata(kommentera)sen!

    • Hanna 26 september, 2013 on 11:52 Svara

      Gick lite fort där…
      bestämma vem hon Träffar* skulle det naturligvis vara..
      Haha

      fortsätt som du gör evelina 🙂

  23. Sanna 26 september, 2013 on 13:27 Svara

    Fy vad sur jag blir över att läsa dessa kommentarer! Ni människor är fasiken hemska! Bara för att Evelina lever livet, betyder inte att hon är en dålig mamma! Det är ni, patetiska människor som är avundsjuka på Evelina, att hon lever SITT underbara fantastiska liv.
    VÄX upp elaka människor, ta en titt på erat liv istället för att klanka ner på Evelina.

    Evelina, stå på dig! Du är en underbar mamma, en underbar förebild att man kan leva i två världar och njuta av kakan samtidigt.

    HAPPY TORSDAG!
    Kram Sanna

  24. Evelina H 26 september, 2013 on 14:14 Svara

    Jag har läst din blogg länge och även mailat en del med dig. Jag ser dig som en ”allierad”, dvs jag gillar dig! Du och jag är lika gamla och befinner oss i ungefär samma sits, singlar med söner som dessutom är lika gamla. Jag gillar din blogg men är det något jag tycker är tråkigt är det att det känns som om det är ganska hårt ”grupptryck” i bloggens kommentarsfält. Man ska tycka som bloggerskan eller så ska man vara tyst (inte enligt dig, men andra som kommenterar, t ex se ovan). Dom som kommenterar för att ”försvara dig” är ta mig tusan hårdare i sin retorik än vad de -ändå få- är som kan vara ifrågasättande. Jag tror det handlar om att folk helt enkelt är extra känsliga för viss kritik, men det är heller inte trovärdigt att ha läsa en blogg där kommentarerna bara är ”precis! tycker precis som dig! du är så klok! du har inga brister! önskar jag var som du!”. För alla känner inte så.
    Men det ÄR tufft. Antar att detta är det svåra med att ha en blogg. Man vill synas, man vill driva bloggen men man vill inte ha varenda sanning slängd i ansiktet på en.
    Bara igår när jag skrev en kommentar om att skaffa fler barn i samma text där det framgår att jag är singel fick jag någon lite neggig kommentar. Helt enkelt vet alla av oss för lite för att uttrycka oss om nåt åt något fördommande håll..

  25. Johanna 26 september, 2013 on 18:43 Svara

    Evelina H; Jo, ofta är det så… man ska tycka om mycket eller vara helttyst. I de flesta bloggar. Även här. Tyvärr.

    Jag tycker Eve är modig som vågar dejta, vet i tusan om jag skulle våga mig ut om det skulle behövas. Men jag skulle vara försiktig med barnen. Och det verkar ju Eve oxå vara, eftersom hon skriver som hon gör. Case closed!

  26. muminmamman 26 september, 2013 on 20:52 Svara

    Hejsan kära Eve. Måste erkänna att jag ibland känt lite frustration över att du lätt säger a och inte b. Skriver lite halvt och kryptiskt. Men det kan jag förstå nu, med tanke på alla knasiga reaktioner och kommentarer det blir när du skriver om rätt vanliga och harmlösa saker som de allra flesta gör och så även du. Så tråkigt och jag kan bara beklaga de tråkiga kommentarerna då de hindrar dig att vara peronlig mot oss dina läsare. Kramar och för mig så får du dejta hur många du vill hahahaha

  27. Ilva 26 september, 2013 on 21:39 Svara

    Ni ELAKINGAR försvinn från bloggen, ni har ingentig här att göra! Skaffa för fan ett eget liv innan ni vågar att kommentera här! Läs för fan Dagens Indudtri istället;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna