VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hej tisdag.

484790_443549362383805_1249966839_n_large

Ännu en solig morgon och livet blir lite extra vackert då tycker jag. En lite suddig värld idag dock, ser nästan inte vad jag skriver här så funderar på om jag kanske satte i linsrena tvärtom haha. Eller så är det dags att besöka optikern. Idag slutar jag lite tidigare för samtal på förskolan med F och Elion, och därefter äter vi middag tillsammans och har lite planeringsmöte här hemma. Jag är glad att jag och F alltid löser allt kring Elion tillsammans och för Elions bästa. Det är det vi tycker är absolut viktigaste med vår seperation, att han aldrig ska komma i kläm eller må dåligt över den. Och det har han hittills aldrig gjort som tur är.

Ha BÄSTA tisdagen nu, ok?


Kommentarer


  1. Helena - mamma till storA och lillA 24 september, 2013 on 08:29 Svara

    Vill bara önska dig en härlig dag! Kram!

  2. Lisa 24 september, 2013 on 09:08 Svara

    Ha en riktigt bra tisdag sweets! Mwah

  3. DeMarkey - LiveYourDreams! 24 september, 2013 on 09:57 Svara

    Ni är så underbara, ni är helt enkelt grymma på det ni gör i föräldrarskapet. Ni är så bäst för att ni tänker på lillE först och främst och inte blir onödiga ovänner som tillslut måste sms till varandra gällande sonen. Finns så många såna därute, så ni ska verkligen vara stolta över vilka kanon föräldrar ni är. =)

    Kolla upp synen innan du går in i en stolpe fina du, hi hi.

    Kram

  4. Malin Mamma Till 2 24 september, 2013 on 10:13 Svara

    Gud va härligt ni måste nog vara världens bästa föräldrar eftersom ni har sådan bra kontakt även nu. 🙂 Finns för många skilda föräldrar där ute som inte kan föra en normal kommunikation för barnens skull. Jag var en av dom i min uppväxt men de har man lärt sig av 🙂 Hoppas du får en super bra Tisdag.
    Kram

  5. Mikaela 24 september, 2013 on 11:52 Svara

    Jag tycker det är så skönt att läsa att ni är så kloka både du och F,att ni kan samarbeta och alltid sätter Elions bästa först.Önskade att vi hade likadant.För ett tag sedan fick jag dock höra,i mitt eget hem,framför vårt barn att det va synd om denne när jag gör allt för att mitt barn ska ha det så bra det bara går.Vissa människor går dessvärre inte att samarbeta med hur mycket man än försöker och det är alltid barnet som kommer i kläm i slutändan,vilket är hjärtskärande.Fortsätt med den bästa inställningen!

  6. Susanne 24 september, 2013 on 13:09 Svara

    Tycker det är roligt att höra att ni sammarbetar när det gäller E 🙂 Hoppas mötet blir bra med dagis idag, vi ska oxå på möte med dagis i eftermiddag 🙂

  7. Jonna 24 september, 2013 on 14:26 Svara

    Elion kommer uppskatta det så mycket när han är äldre, att du och Fredrik fortfarande är ett team och gör allt ni kan för att han ska må bra. Själv har jag en pappa som sprang åt andra hållet när han stötte in i min mamma efter deras skilsmässa, haha…

  8. Agneta 24 september, 2013 on 21:19 Svara

    Blir sååå glad när ni gör som ni gör! Vi har ju oxå en fantastisk relation gällande sonen efter vår separation. Gör allt för gossens skull, å man märker inte på honom att vi bor i olika hem. Så skönt å jag är GLAD att vi har det så här. Verkligen allt kring hans skull ordnar vi på bra sätt, vi umgås alla tre, kan gå ut å äta, går på vissa kalas ihop osv.
    Sen måste jag säga att du, Evelina, är en inspiration!

  9. Sandra 24 september, 2013 on 22:28 Svara

    Men du, tänk lite nu. du skriver att han är förskolans busigaste??? Tycker inte du att det låter som en reaktion på er separation?
    Eller skojar du bara?
    Sen när man läser din blogg framstår du som egoistisk och bara sätter dig själv främst. Egoboost.

  10. Jenna 26 september, 2013 on 11:24 Svara

    Men på riktigt SANDRA????????? Get a life

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna