VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Don’t count the days. Make the days count.

20130923-190621.jpg

Jag älskar såna här peppande texter, som ni vet ;). Som påminner om att ta vara på livet och leva i nuet! Den här fina sammansättningen av kloka ord hittade jag hos min kusin Josephine. Har två bloggande kusiner till i Jessica och Matilda (Josephines systrar) och i bloggfamiljen finns även min fantastiska lillasyster Becca


20130923-190358.jpg

Bättre bild på kappan från Mom2Mom

 

Det blev en prommis efter middagen! Elion cyklade på sin springcykel nerför backen och så gick vi upp. Mötte pappa F på hemvägen, han var också på väg hem efter jobbet. Imorgon har vi samtal på förskolan och därefter ska vi ha lite planeringsmöte hemma hos mig och Elion. Få ordning på de närmsta veckorna fram till jul eftersom vi måste pussla och byta lite. Snart är det dags för lilleman att åka på solsemester med pappa, farbror, farmor och farfar! Är ju liiite avis jag, vill också till värme och framför allt ha semester haha.

Fick städryck här innan men sen började jag må illa (damn you preventivmedel) så nu ligger jag i soffan. Och är trött. Tända ljus som gör lite mer nytta nu än för några veckor sen, blir ju mörkt tidigt nu! Ska kika lite tv och känner att jag verkligen, verkligen borde rensa bilder på datorn. Jag bara vet att det är såå mycket ”skit” som måste bort. Kanske det till och med gör datorn lite snabbare?


Kommentarer


  1. alexandra 23 september, 2013 on 21:25 Svara

    Mår du illa av prev.medel? Kanske kan byta till ngn annan sort? Känns mindre roligt att må illa=( eller helt enkelt bara köra på gummi.

    • Evelina 23 september, 2013 on 22:33 Svara

      Har p-ring och brukar må illa precis i början när det är som mest hormoner 😉

  2. Josephine 23 september, 2013 on 22:26 Svara

    Ja visst är det bra med peppande texter!! 🙂 Kram

    • Evelina 23 september, 2013 on 22:33 Svara

      Oh yes!! Kram sötis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna