VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Do what you do just keep on laughing

Morning beautiful!

Sitter på bussen och regnet faller utanför. Mår toppen! Hoppas du gör detsamma. Äntligen tror jag att den där förkylningen börjar försvinna för jag har inte riktigt kvar den där oförklarliga tröttheten i kroppen. Eller så är det lugnet före stormen haha. Skönt med helgen nära igen i alla fall, sovmorgnar, mys och förmodligen girls night på lördag står på mitt schema. Men först, två arbetsdagar! Idag är mitt prio ett att fixa månadsbrevet.

20130919-082451.jpg
Jag idag! Fabio jacket från ChillNorway är nog det finaste plagget jag sett hittills i höstens kollektion. Perfekt som jacka under varmare tider på året men jag som är frusen kommer ha den mer som kavaj på jobbet nu under vinterhalvåret. Ska försöka visa er en bättre bild nån dag, den är så glittrig och fin. Väldigt Evelina :).

MÅSTE ge mig ut på jeansjakt snart men det är ju så tråkigt att prova byxor tycker jag. Använder för tillfället i princip bara mina svarta Cheap Monday eftersom mina blåa favvisar som trollar fram världens rumpa gick sönder när dom fastnade i pakethållaren på em cykel när jag skulle hoppa av haha. Ritsch! Dessa är också söndriga och lagade ett par gånger så ja… Behöver jeans! Har ju levt i chinos ett halvår annars ;). Någon som har jeanstips till den desperata? Vill ha rätt stretchiga men i sånt där tunnare tyg liksom. Med stora fickor och lagom höga i midjan. Absolut inga rumpvisare hehe. Och gärna i denna mellanmörkblå färgen!


Kommentarer


  1. DeMarkey - LiveYourDreams! 19 september, 2013 on 09:05 Svara

    Så fin, så vacker. Du ser rödhårig ut, vart det en rödton? Du passar då i allt måste jag säga, ha ha, rött, svart, blont och brunt.. lila säkert också. =)

    Jag mår också toppen idag, härligt att må så bra. 😉
    Kram !

  2. Emma 19 september, 2013 on 09:12 Svara

    Skönt att du är friskare! Själv har jag sedan igår dragit på mig en riktig dunderförkylning som sätter stopp för allt annat förutom sängen, ungefär :).
    Snygg kavaj! Ska kolla in den vidare på hemsidan.
    Mina favoritjeans just nu är lätt de superbilliga men supersköna och mycket hållbara stretchjeansen från Lager 157. Tror de heter ”Skinny zip”.
    Ha en fantastisk dag på jobbet! Själv ska jag bädda ner mig och kolla film!
    Kram!!

  3. Lisa 19 september, 2013 on 09:23 Svara

    God morgon sugarplum! Fin jacka! Här regnar det också, och har gjort sen inatt. Jag har tips : ) Jag brukar beställa mina jeans från Forever21. Super snygg passform och väl värt fraktkostnad. Annars gillar jag jeansen från Gina. Ha en lovely torsdag på jobbet! Pussel ♡

  4. Helena 19 september, 2013 on 10:48 Svara

    E du efter ett par fina jeans med stora fickor måste du prova Please jeansen,använder bara deras jeans nuförtiden!
    Kram och hoppas på en fin dag!

  5. Emma 19 september, 2013 on 13:11 Svara

    Dr Denim har stretchiga, dressade, snygga och framförallt supersköna jeans/leggins. Är supernöjd med mina svarta och mörkblåajeans.
    Tips.

    /Emma

  6. Therese 19 september, 2013 on 13:47 Svara

    Dr denim har helt klart prisvärda och sköna jeansleggins 🙂
    Hoppas du får en fin dag!

  7. Michaela 19 september, 2013 on 14:06 Svara

    Jag är en riktig jeanstjej och efter många år tröttnade jag på att testa nya Jens och allt kliade osv så köpte mig ett par tiger jeans, kommer aldrig byta! Visst, de kostar men kvalitén. Hittar man ett par i sin storlek och den sorten som passar en så kommer man aldrig byta! Dessutom så formar det rumpan riktigt snyggt! Kan verkligen rekommendera att testa iaf. Jag har nu mera bytt ut hela Jeansgarderoben mot tigerjeans, jag har modell slender men olika färger så såklart!
    Lycka till med letandet!!

  8. Tina 19 september, 2013 on 14:57 Svara

    Har du testat Meandi´s jeans?
    Ha en fin helg fina Evelina!!
    Kramar!

  9. Mikaela 19 september, 2013 on 16:07 Svara

    Jag älskar mina Levis Id curve jeans.Sitter som gjutet då de är anpassade efter kroppsformen,skinny,demi eller curve.Dock lite låga i midjan.

  10. Gabriella 19 september, 2013 on 18:47 Svara

    Bikbok har fina jeans för 199kr som är höga och stretchiga i materialet. Annars rekommenderar jag starkt Gina Tricots jeans ”Kristen”, kostar 499kr men är supersköna i materialet!

  11. Jonna 19 september, 2013 on 20:42 Svara

    Ellos har jeansleggings som är SÅ sköna, äntligen ett par som man kan röra sig i haha! Kvalitén är dock inte jättebra, men för priset är de klart värda det. 🙂 Jag är rätt kräsen och vill inte att rumpan ska bli för platt och det blir i alla fall inte min i dem…

  12. Hanna 19 september, 2013 on 20:50 Svara

    Jag älskar mina Lee jeans i modellen scarlett känns som mjukis byxor och sitter som en smäck;)

  13. Linda 19 september, 2013 on 20:54 Svara

    Jag har länge kört på samma (dr denim) men tycker det är usel kvalitet på dem. Förra veckan köpte jag därför ett par nya jeans i stretch på Guna Tricot, blev väldigt positivt överraskad. ”Lisa” heter modellen, kostar 399 kr – KAP 😀

  14. Malin Mamma Till 2 20 september, 2013 on 00:26 Svara

    Bik Bok, ginatricot och new yorker brukar ha bra jeans 🙂 Beror ju på vad du har för butiker i närheten 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna