VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Har du en bra dag?

IMG_7255

Älskade lilla vän. Tänk att det inte är alls oväntat att du blivit förskolans busigaste kille?! (tröja)

Jag ska strax ut för en liten prommis innan soffmys! Idag har jag grym träningsvärk i ljumskarna efter ridningen så promenad är den träning jag klarar av haha. Ska stanna till vid huset och krama lite på den lillE också. Saknar honom hur mycket som helst!! Vi bytte dag den här veckan och egentligen skulle jag ha haft honom idag till imorgon men hade honom i måndags istället… Lååångt till söndag! Så en kram här och där får det allt bli fram tills dess. Måste snacka allvar med honom också. F ringde innan och vi ska visst på samtal på förskolan på tisdag. Någon är lite väl busig…..

Hoppas att ni njuter av er onsdag! Visst är det skönt att man får fylla sina dagar som man vill? Ja jobb och sånt måste man ju också få en dos av såklart. Men överlag. Do what makes you happy!!


Kommentarer


  1. Sicka 18 september, 2013 on 18:34 Svara

    Oj vad märkligt! Tycker min son varit mkt av precis ALLT, ledsen, ,busig, bråkig… men aldrig ett möte sådär förutom de vanliga ”utvecklingssamtalen”…
    Lycka till! 🙂 charmtroll till son ni har!

  2. Elin 19 september, 2013 on 09:57 Svara

    Men sötunge då 😀 Ja det går säkert bra på det där mötet tror jag..
    Måste berätta om en rolig grej vi såg när vi var i Estland i helgen, istället för ‘K-brunnar’ osv stod det ELION på massa brunnslock 🙂 Kan tänka mig att det var Estlands version på typ Eon, men det var lite gulligt tycker jag!
    Har varit sjukt dåligt på att kommentera på senaste tiden, men jag läser alltid ska du veta 🙂 Ha en bra dag nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna