VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kvällens dejt

20130916-204727.jpg

Mr G var kvällens dejt! Han är en väldigt stor och stilig herre och ikväll träffades vi för första gången. Får se om det blir fler men nu har jag i alla fall gjort vad jag kunnat. Är ju pretty much ringrostig vad gäller ridning och jag vet ju inte hur duktiga de andra är som har varit där och ska dit. Något jag mest troligt INTE kommer kunna göra imorgon är väl att gå typ. My god. Sist jag red (för ganska exakt ett år sen) hade jag träningsvärk i en vecka och på riktigt problem att gå de första dagarna. Men oh så kul det var att andas hästdoft igen!!

Idag skulle jag för övrigt kunna dö som lyckligast någonsin ungefär. När jag och Elion låg och myste i sängen sa han ”du är min bästa vän i världen”. Finaste jag har hört i hela mitt liv, förrutom när han säger att han ”älskar mig i världen” såklart :). Det är helt MAGISKT att få höra så vackra ord från sitt barn. BÄSTA!!


Kommentarer


  1. Annika 16 september, 2013 on 22:39 Svara

    Vilken härlig bild. Kul om du får chans att bli medryttare 🙂 håller tummarna!

    Min sambo ska resa bort 4 dagar med vår dotter (20 månader). Huuuur ska man stå ut? Har du några kloka råd? Känns lite länge att vara utan mamma i fyra dagar när hon är så liten eller tänker jag fel? Jag jobbar och har ingen möjlighetbatt följa med,,,,,,

    Tack för bästa bloggen. Kram

  2. Nana 17 september, 2013 on 01:46 Svara

    Åh så härligt! Han ser go ut den där Mr G hoppas de blir en regelbunden dejt. Fina ord från lilla killen också. Bästa är ju deras kärleksförklaringar som kommer spontant!

  3. Lisa 17 september, 2013 on 06:55 Svara

    God morgon och my gosh vilken rolig bild! Fin han är! Jag håller tummar och tår om att det gick bra, och det gjorde det nog. Huvudsaken är att man alltid ger allt man har och gör det bästa man kan efter sina egna förutsättningar! : ) Det finaste man kan få höra kommer ifrån sina barn, helt klart. Söt han är, Elion.
    ♡ Kram på dig och hoppas tisdagen blir en bra en för dig sweetpea!

  4. Lisa 17 september, 2013 on 06:56 Svara

    Skulle vara vilken FIN bild. Inte rolig. Tankspridd mamma hade vi här ja. Check.

  5. DeMarkey - LiveYourDreams! 17 september, 2013 on 08:51 Svara

    Åh vad fint sagt av han! Lilla sötnosen, Bästa vän i världen, lilla gos killen!

    Stilig Mr G förresten, hi hi =)
    Kram på dig

  6. Agneta 17 september, 2013 on 17:42 Svara

    Så härligt med häst! Inte ridit på flera år men hade egen tävlingsponny som jag inte kunde skiljas från trots att ponnytiden var över. Underbart bara att sticka näsan i pälsen å dofta:-).

  7. malin Ljungkrantz 17 september, 2013 on 22:26 Svara

    Ja, visst är ungarnas kommentarer helt underbara! Min 4 åriga Walter brukar säga ”Du är min äskling” typ varje dag och ibland flera gånger:-) Ocg ”Du är min bästa vän! ” Värmer verkligen♥

  8. gullan86 26 september, 2013 on 00:36 Svara

    Vad roligt om du börjar rida igen berätta gärna hur det gick om det blev något sen?
    Jag har två islandshästar.

    Oh vad fint av elion de är så barnen snart fyller min son 3år.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna