VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Söndag

20130908-112632.jpg

20130908-112638.jpg

Här har vi tre tjejer som tjattrade en stund hemma hos mig innan vi åkte vidare mot en förfest. Som inte var så kul, så vi gick ut redan vid 23 haha. Där mötte vi upp Shima! Och sen joinade de från förfesten och jag träffade min nya vän Emelie. Oh så kul att få träffa alla tre från vårt lilla gäng på samma kväll! Var nog en helt perfekt kväll med lagom av allt. Lagom med vin (mår helt ok idag), lagom med dans, mycket mer prat med alla ute än vanligt (vilket ju också är kul men svårt ibland med tanke på ljudnivån). Sen avslutade vi med mcdonalds och framåt fyra låg jag i sängen. Vaknade upp till ännu en vacker, solig sensommardag och så blev det långfrukost innan dagen kickade igång på riktigt. Har städat och gett lite kärlek till mina blommor. Tänkte tvätta men det var upptaget. Elion kommer vid 15-16-tiden så då blir det en tidig middag och sen en sväng till gymmet! Han får leka på Kids club när jag kör bodypump 🙂 Karro var för övrigt SÅ SNYGG, hon hade gjort en proffsminkning och sen hade Nadja fotat henne. Ni kan se resultatet på Nadjas facebooksida!

Älskar söndagar! Eller jag är väl i och för sig konstig som älskar alla dagar, på olika vis. Söndagar efter en toppenhelg är ju underbart. Söndagsmys när man kan smälta en fin vecka och ladda upp inför nästa. Förhoppningsvis lika bra den. Det jag ska satsa på lite extra är nog att samla på sömnkontot haha. Ligger liite minus efter både veckan och helgen. Och Elionmys blir det massa av eftersom det är min vecka!

 


Kommentarer


  1. Anso 8 september, 2013 on 14:50 Svara

    Att du orkar träna efter en sen partynatt! Jag tycker att det brukar vara svårt nog att orka hålla sig på benen till läggdags 🙂

  2. Evelina 8 september, 2013 on 21:00 Svara

    Gjorde ju inte det…. Haha! Ibland inser jag inte mina begränsningar men idag sa kroppen verkligen nej tack till träning 😉 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna