VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

September

20130901-070349.jpg

Ny månad, nystart. Hej då sommar och hej höst. Jag är för första gången i mitt liv på riktigt redo för höst tror jag. Stänga locket på lådan med alla fina sommarminnen och fokusera fullt på hösten. Brukar ju inte direkt uppskatta höst och vinter men ”på senare år” har jag faktiskt lärt mig gilla i alla fall hösten. Och det här året har vi ju haft helt fantastiskt sommarväder med, det hjälper säkert också till.

September betyder för övrigt att det är ett år sen jag och Fredrik bestämde oss för att gå skilda vägar. Även om det var så jävla tufft rent ut sagt så mår vi nog båda väldigt mycket bättre nu. Jag ser det ju på mig själv, och jag ser det på Fredrik. Vi är som nya människor med ett annat driv och liksom… mer energi i blicken. Nu menar ju inte jag att vi mådde dåligt av varandra… Nej nej! Fredrik är verkligen världens bästa och jag är så tacksam och glad över att fortfarande ha honom i mitt liv som en bästa vän. Inte minst för Elions skull!

På dagens schema står till exempel lite mer Annikamys innan hon åker norrut igen. Vad roligt det har varit att ha haft henne här hela helgen!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna