VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nehe!?

Men kom igen! Nu börjar det faktiskt gå för långt Karro… Jag har väl berättat om att vi av nån anledning alltid ska göra typ likadana saker? Alltså inte med flit, det är saker som gatuadress (skiljer väl ungefär en bokstav på hela gatunamnet och nummer), känslor (vilket gör att vi ALLTID förstår varandra), sjukdomar och så vidare. Utan att träffas eller prata om det så bara blir det så. Lite ahaa det var därfööör… Så jag blir ju faktiskt inte förvånad när jag igår kväll drabbades av nån akut ögoninflammationsgrej. Karro hade ju nämligen skrivit just det ordet i ett sms några timmar innan. Skit också! Jag som har dejt coming up och allt ;)…

 

IMG_6655

Du och jag Marriette, du och jag

Nu kickar vi ass den här fredagen, allihop. Ok? Oavsett sjukdomar och diverse bekymmer! Man kan bara göra sitt bästa och det är när man har gjort just det som man kan slappna av och må bra, oavsett utgång. Om man inte är för hård mot sig själv vill säga. Vilket väl många (jag också ibland) tyvärr är. En del borde vara snällare mot andra, andra mot sig själva!!

KRAM

 


Kommentarer


  1. Nana 30 augusti, 2013 on 08:40 Svara

    På något sätt är det lättare att vara snällare och mer tolerant mot andra än mot sig själv, tyvärr. Hoppas du får en fin fredag!

  2. DeMarkey - LiveYourDreams! 30 augusti, 2013 on 08:48 Svara

    Ja jag borde vara snällare mot mig själv jag med. =) Men just nu är jag ganska snäll, för jag tillåter mig själv ligga på soffan och vara sjuk.. usch, trevlig fredag!
    KRam

    • Evelina 30 augusti, 2013 on 21:38 Svara

      Kram sötnos, krya på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna