VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagen

Hej i kvällen!

Frisörbesök och bodypump avklarat! Ja och dusch och middagsförberedelser inför imorgon med mera. Var osäker på om jag skulle klara träningen för jag har gjort nånting med min handled men det gick bra. Och så prommis hem. Var ju trött redan när jag gick upp i morse så nu är jag TRÖTT. Måste gå och sova typ NU.

Bildbombar er med några fler bilder från gårdagen! Det var verkligen helt underbart att få jobba tillsammans med Elion en dag! Tror att han också uppskattade det. Är riktigt imponerad över hur DUKTIG han var! Och ja, jag håller med er om att min ”man” för dagen var riktigt stilig! Ovant att leka familj framför kameran och jag ser fram emot att få se bilderna! Vi hade fyra olika barn med och som ni förstår var det lite meckigt att få alla glada samtidigt. Två barn åt gången men Elion och bebisen var lättast. Nästantvååringen svårast haha.

IMG_0080

IMG_0088

IMG_0101

IMG_0102

IMG_0104

IMG_0128

IMG_0130

IMG_0141

IMG_0162

IMG_0172

IMG_0191

IMG_0194

Det var ju helt fantastiskt att ha sommarvärme och gå ner till vättern för att svalka fötterna efteråt. Det och åka fyrhjuling var belöningar till världens bästa Elion lite då och då under dagen :)…

Hoppas att ni mår bra?

Jag trivs så bra här inne nu med nya designen, är glad att ni också gör det!!


Kommentarer


  1. DeMarkey - LiveYourDreams! 29 augusti, 2013 on 08:09 Svara

    Jag trivs absolut med nya designen!! Så mycket bättre och inte alls lika kall och kantig. Jätte fina bilder! Han ser så stilig ut på profilbilderna den där modellen.. =) Och du, ja dig ska vi inte ens prata om. Du ser asfin ut, speciellt i den blåa blusen/skjortan! Så fin.
    Vad kul ni verkar ha haft det.
    Hoppas du får en lika fin dag idag också.
    Kram
    /Diana

    • Evelina 29 augusti, 2013 on 08:27 Svara

      Härligt!! Tack söta du för fina ord som alltid. Du lyser upp min dag! Kram

  2. Milla 29 augusti, 2013 on 09:03 Svara

    underbara bilder och hunkig kille 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna