VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Busy day

IMG_9996

Ett sent hej från mig kommer här!

Hann fota mig snabbt i morse men sen försvann tiden. Fix inför dagen, packa kläder och smink etc, lämna på förskolan, leta upp studion… Men vilken rolig arbetsdag det har varit idag! Eller, vi är inte riktigt klara ännu. Har en paus nu och så ska vi mötas upp om en stund igen för lite filmning. Elion har varit såå duktig! Han skulle egentligen inte vara med förrän utomhusfotograferingen på eftermiddagen men han behövdes redan vid 10 när de mindre barnen strejkade så jag fick åka och hämta honom tidigare. Hur mysigt att få jobba tillsammans en dag? Lovely. Han ska få en rosa vagn som tack ;)..

Och haha! Jag lyckades låsa in bilnycklarna i bilen….. Sånt händer verkligen bara mig va? Blir lite rädd vid såna tillfällen för jag har alltid varit väldigt klipsk och ”med” men på senare år har jag blivit rätt tankspridd emellanåt haha. Eller om jag släpper på kontrollen lite? Vi säger så, låter ju bäst ;). Tur att jag kunde hänga på förskolan en stund (jättemysigt såklart även om jag var sjukt stressad) och att F är världens bästa som kunde komma och låsa upp bilen trots att han var mitt i viktigt möte när jag äntligen lyckades få tag i honom. En klar fördel med att dela bil hehe… Nycklar på fler ställen alltså. Backstagebilder från dagen kommer!


Kommentarer


  1. janina 27 augusti, 2013 on 16:09 Svara

    Fin du är! Hur får du håret så fint lockigt? Använder du nån speciell locktång?
    Kram

    • Evelina 27 augusti, 2013 on 20:14 Svara

      Jag har faktiskt en ny platt/locktång från babyliss, visade den här för ett litet tag sen och kommer tävla ut likadan!
      Kram!

  2. DeMarkey - LiveYourDreams! 27 augusti, 2013 on 16:39 Svara

    Ha ha ta det lugnt, det sägs att man faktiskt blir jätte tankspridd när man fått barn, Det är så mycket mer att hålla reda på och saker som snurrar i ens huvud som man knappt vet vad det är, nya oron och allt.. så det är okej om man säger så.. fast det är väl kanske inte okej eller kul att låsa in nycklarna i bilen.. hi hi Tur att F hade nycklar! =)

    Fasen vad coolt med ROSA VAGN! Han kommer ju bli såååå glad.

  3. Sandra 27 augusti, 2013 on 17:28 Svara

    Det verkligen stålar om dig ? Använder du någon ögonpenna på nedre franskanten ? Dina ögon lyser verkligen

    • Evelina 27 augusti, 2013 on 20:13 Svara

      Men oj tack!! Svart kajal använder jag 🙂 Kram!

  4. Johanna 27 augusti, 2013 on 17:45 Svara

    Känns inte typiskt dig. Men typsikt Pernilla Wahlgren. Hon har gjort det 2 ggr och dessutom lämnat barnet (Theo) däri. Så dont feel sorry…

  5. Lotten 27 augusti, 2013 on 18:05 Svara

    Haha! Du är verkligen inte ensam. När jag pluggade i Jönköping men bodde i Värnamo lyckades jag en dag låsa in nycklarna i bilen samtidigt som bilen är igång!! Hur pinsamt som helst, reservnycklar fanns 7 mil bort och jag var tvungen att springa in till seminariumet i skolan. Så var bara att lämna bilen brummandes på parkeringen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna