VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SUNday

Godmorgon söndag!

Wiiiee jag är sådär spänd av förväntan, väntar på ett mail som jag hoppas få snart. Det handlar om något jag skulle vilja börja med nu i höst. Håll tummarna! Elion har jag också precis ordnat höstaktivitet till, barngympa! Vi måste bara ordna med jobben så att vi kan komma iväg tidigare varannan måndag när det är vår respektive vecka.

Solen skiner, vi har precis badat och idag väntar en liten road trip till pappa & co! Jag och Elion ska dit och busa och mysa, kusinerna och moster kommer också dit. Hur mysigt är det inte med söndagsmiddag egentligen? Det vill jag också ha sen när mitt/mina barn är stora :). Hehe en anledning (av väldigt, väldigt många) till att vi valde att flytta till en lite större stad var just för att det ökar chanserna för att Elion stannar i hemtrakterna när han blir vuxen. Han kanske flyttar till ett annat land, who knows, men jag drömmer ju såklart om att alltid få bo nära honom ;).

 

20130825-090751.jpg

Skjorttips till den late! Eller ja, den som inte gillar att stryka ;). Dessa köpte jag på H&M igår och de är liksom lite skrynkliga… Vilket jag antar betyder ska vara så. Diggar ju verkligen stilen ledigt men dressat så dessa är perfekta till mig.

 

Ha en finfin söndag!


Kommentarer


  1. Anne 25 augusti, 2013 on 16:59 Svara

    Sant! Bor man i en stor stad är ju chansen större att barnen inte vill ”fly” så fort de blir äldre.. Men så har jag aldrig tänkt tidigare! Kanske för att jag själv är undantaget. Jag är uppvuxen i en norrländsk ”håla”. När jag träffade en kille från sthlm räknade självklart alla med att jag skulle flytta till honom, men vi gjorde faktiskt tvärt om! hans vänner i sthlm ställde sig något frågande till varför i helvete man lämnar sthlm för en håla i norrland, hehe…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna