VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu så!

20130814-172015.jpg

Ingen aptit och typ ingen mat hemma är ju en sådär bra kombination men en tonfisksallad innan träning fick det bli! Haha matbilder är typ det tråkigaste som finns på min blogg tycker jag men oh well… Det eller inget typ :).

Jag och Elion hann läsa Bajsboken en gång innan F kom och hämtade honom. Barnfri kväll ikväll alltså fast jag saknar honom redan. Innebär även att ingen kommer in och pillar på mina öronsnibbar inatt ;)… Haha det är såå kul det här med hans örsnibbsfetish, hans fingrar liksom dras till alla örsnibbar inom räckhåll när han är trött. På banken i somras när jag pratade med bankmannen och Elion satt på soffan och väntade/socialiserade med en äldre man, då såg jag hans hand smyga sig uppåt efter en stund. Och Elin! Hon tror att han ska slåss för han kan ju liksom komma på mitt i hopp och lek att han behöver en dos örongos…

Tillbaka till träningen alltså! Eftersom min kropp strejkade i somras har jag legat lågt med allt förrutom promenader men nu vill jag hitta tillbaka till bodypumpberoendet. Hoppas att det slutar regna snart så jag kan promenixa tur/retur också!


Kommentarer


  1. Emiliee 14 augusti, 2013 on 19:08 Svara

    Haha, gulligt!
    Min kusin hade samma grej fast med armbågar, alltid lika kul när man satt barnvakt. =)

  2. DeMarkey - LiveYourDreams! 14 augusti, 2013 on 20:48 Svara

    ha ha ha ha vad roligt där är, hade glömt att han hade en sån grej.

  3. Lisa 14 augusti, 2013 on 22:25 Svara

    Mina pojkar är också öronkillar (min 3,5 åring säger att han är en öronkille). Det är mysigt men när han och lillebrorsan som är två år slåss om mina öron blir det jobbigt haha. Alltså de kan börja slåss och gråta om nån kommer och tar mitt öra som den andra vill hålla i. Men Gud vad mysigt när de är stilla och myser så. Kommer sakna det så mycket när de slutar 🙁

    • Evelina 14 augusti, 2013 on 22:27 Svara

      Haha jaa, jag vaknar ju väldigt lätt så det är liiite småjobbigt när han ligger och gnuggar örsnibbarna… Men ändå mysigt som sagt och det gäller att njuta av närheten för de växer galet snabbt alltså!
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna