VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYTT

large

Nystartskänsla. Tror det är DET jag gillar med att komma in på kontoret igen efter semestern. Sätta locket på för det som var innan sommaren (i den mån det går) och börja om på ny kula. Älskart! En av mina negativa sidor men även en av mina bästa sidor tycker jag nog är just detta. Att jag gillar nystart och förändringar. Dåligt för att jag kan känna mig rastlös om det inte ”händer något” och bra för att jag ser till att saker och ting händer, och det ger mig sen extra energi till att göra det jag gör. Eller nåt sånt haha.

Idag har varit en bra dag! Trött start i och för sig men lunch med kollegorna på uteserveringen var lätt arbetsdagens guldkorn. Och sen har det rullat på snabbt som vanligt! Ett tecken på att jag är väldigt trött? När jag såg mig i spegeln på toaletten i morse märkte jag att jag glömt örhängen! Det är ett tydligt trötthetstecken för jag känner mig naken utan ;)…

Nu blire snart middag med G och sen en kvällsprommis innan dusch? Japp, tror det får bli så! Hälsa på missarna och andas frisk luft. Och sen zzzzoffan!


Kommentarer


  1. DeMarkey - LiveYourDreams! 7 augusti, 2013 on 20:18 Svara

    Håller med dig sååå i den känslan. Det finns inget bättre än NYSTART känslan, nått nytt, fräsch start, nya möjligheter. Det är så underbart, men samtidigt en jobbig sida för så fort det blir för vanligt, mycket rutin, samma samma, och inget händer, så tröttnar jag, blir rastlös.. på både gott och ont! =)

    Kul att du har en sån känsla även om du är trött, uppelver dig väldigt glad just nu och det gillar jag, det förtjänar du.

    Kram på dig fina du

  2. Emelie 7 augusti, 2013 on 21:19 Svara

    Jag gillar hösten just pga känslan av nystart och rutiner. Allt är möjligt igen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna