VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sista semesterkvällen

20130804-203100.jpg

bildn

20130804-203154.jpg

Sicken lugn och skön söndag! Efter frukost slumrade vi till i soffan en stund och dagen startade väl inte på riktigt förrän vid 14 när jag traskade upp för att titta till katterna lite… Sen åkte vi och hälsade på min far och Maria och kom precis tillbaka därifrån. Myspys! Käkade lite och snackade mest, satt på altanen i solen och uppdaterade oss. Var alldeles för länge sen jag träffade pappa kände jag (första gången för G!) Maria träffade jag ju i alla fall på vår Ullaredtripp tidigare i veckan :). Även idag bär jag smycken från Serendipity beads, love them!

Så nu är den här, sista semesterkvällen för i år. Jag är så sjukt nöjd med alla fyra veckor, även om jag har varit lite krasslig och dålig så är livet liksom bara lite sådär extra bra. Är rätt laddad för att åka till jobbet imorgon till och med! Absolut ingen ångest över det what so ever men kanske lite att jag kommer sakna att inte behöva ställa klockan på morgnarna… ;). Fast om exakt en vecka kommer lillE hem igen och då behövs såklart ingen sådan hehe… Nu blir det nog filmmys skulle jag tro!

 

Pussss

 


Kommentarer


  1. DeMarkey - LiveYourDreams! 4 augusti, 2013 on 22:10 Svara

    Japp det är min sista kväll här med, dock har jag lite ångest eftersom att börja jobba innebär också att jag bara kommer att se mina två flickor bara 1 timme/dag och det känns helt fel och väldigt jobbigt. Mår ganska dåligt över det så att börja jobba känns sådär… även om jag längtat efter att få jobba.

    hoppas din vecka börjar fint.
    kram !!

  2. DeMarkey - LiveYourDreams! 5 augusti, 2013 on 15:02 Svara

    Inget inlägg än? Hoppas allt är bra och att du får en riktigt trevlig måndag. =)

    Kram
    /Diana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna