VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sista semesterdagen

Fyra veckors semester gick verkligen snabbt! Såklart, tiden går ju alltid snabbt. Jag vet inte om jag skrev det här men jag tror det, att jag hade lite ångest inför att vara ledig ledig så länge själv liksom. Min första sommar nånsin i princip där jag är själv liksom. Men det var såklart inget att oroa sig för!! Många fina människor, underbart väder och mycket mys och skratt har bidragit till en otroligt bra semester även om det inte blev någon utlandssemester. Det tar jag en annan gång. Jag är mycket nöjd med hur jag har tillbringat alla dagar! Ska börja spara på riktigt nu tänkte jag, ha ett reskonto. För resa mer SKA jag göra, så det så!

Är nog rätt redo för jobb på måndag. Ska nästan bli lite skönt att komma in i rutiner igen. Men jag kommer då aldrig dra mig för att ha fyra veckors semester igen, det var precis vad jag behövde för att släppa allt. Har inte ens tänkt på jobb den senaste veckan, kan väl erkänna att jag kollade mailen ett par gånger där i början men det är såklart väldigt viktigt att ta helt ledigt ibland. För att må bra. Och även om jag hade en del fysiska problem mitt i semestern så mår jag nu otroligt bra!

 

Bild 2013-08-02 kl. 10.59 #2

Happy(ily) Eve(r after)!

G åkte iväg på möten för nån timme sen och jag har fixat lite här hemma… Ska kolla om tvättstugan är ledig och sen ut på lite jakt inför Haileys kalas. Kanske köpa hårtoning också? Känner mig lite för ljushårig nu när solen blekt håret en massa. Trivs nog ändå bättre i liiite mörkare än mitt egna. Måste köpa en ögonfransböjare också! Intresseklubben antecknar va?! 😉

KRAMAR


Kommentarer


  1. Agneta 2 augusti, 2013 on 11:39 Svara

    Härligt att du är nöjd med din ledighet! Gillar när människor uppskattar saker å situationer! Oxå slut på semestern, fyra veckor. Brukar alltid vara barnledig å således bli ledig 8-10 v om somrarna. Hade liiite ångest att bara ta fyra v i år, men det har gått fint! Tur jag älskar mitt jobb, ingen jobbångest om än det är skönt att vara ledig å ta allt i sin egen takt!
    Ha en bra helg fina du!

  2. Christel 2 augusti, 2013 on 18:52 Svara

    Semester själv ?? Du är ju mamma och har en son !!
    Hur tror du sonen kommer reagera nu när G bor hos dig och dom skall vara där båda ??
    Vem skulle du välja om det blev aktuellt ??

    När skall du överraska G för det är väl en sak som måste vara ömsesidig eller ??

    Kram

    • Evelina 3 augusti, 2013 on 11:26 Svara

      Jag har väl haft semester själv även om jag är mamma? Vet faktiskt inte hur länge han ska bo här men Elion gillar honom jättemycket så det är nog inga som helst problem :). Välja mellan Elion och G?? Ingen svårsvarad fråga va!? Fast behöva välja blir väl aldrig aktuellt, varför skulle det 😉
      Jag tycker nog att jag är ganska duktig på att överraska honom i vardagen men visst har jag redan planer på att överraska lite större också!
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna