VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Missebarnen

20130802-165727.jpg

Lilla Sessan… Texas syns inte till så ofta längre, han är mer hela områdets katt hah! Är det någonting som inte går helt smärtfritt med den här skilsmässan så är det nog katterna. Jag kan inte ha katterna för att jag bor på andra våningen. Skulle aldrig ta bort att vara ute för dom eftersom dom är vana vid det. Fredrik känner att han inte har tid. Att hitta nya ägare känns inte jättelätt eftersom det inte är några kattungar det handlar om, men jag hoppas på att kanske grannarna är intresserade av att ta över missarna när Fredrik flyttar från huset. Vilket han kommer göra om nåt år eller så, inte nu.

Jag kom hem från radhuset för en liten stund sen, har precis kommit ur duschen. Om en stund blir det middag ute med G!


Kommentarer


  1. karolin 2 augusti, 2013 on 17:28 Svara

    Fetto <3

    • Evelina 2 augusti, 2013 on 17:41 Svara

      Haha ☺

  2. karolin 2 augusti, 2013 on 17:29 Svara

    Katten alltså..om nån inte förstod det 😉

  3. Madeleine 2 augusti, 2013 on 17:59 Svara

    Skulle det inte funka med en ”katt-stege” till balkongen och så kattlucka in, eller är det för högt?

    • Evelina 2 augusti, 2013 on 18:11 Svara

      Det är lite svårare än så för under mig är det ett stort tak som är till en pizzeria och sen är det ännu en våning ner… Så inte bara på andra våningen liksom 🙁

  4. Christel 2 augusti, 2013 on 18:47 Svara

    Bara katterna får det bra och att ni hjälp åt så det blir så ! för ni har ju skaffat dom gemensamt !

  5. Anna 2 augusti, 2013 on 20:26 Svara

    Vadå inte tid? En katt tar ju inte direkt ngn tid…man kan ju inte bara lämna bort dom. Då får d ju annars lära sig att bli innekatter, du har ju balkong som man kan näta in.

    • Evelina 3 augusti, 2013 on 11:23 Svara

      Klart en katt också tar tid, även om det inte är samma tidskrav som på en hund. Man vill såklart ge dom sällskap som de förtjänar också! Och nej, jag tror verkligen inte på att lära en katt bli innekatt igen….

  6. Paulina 2 augusti, 2013 on 20:51 Svara

    Kanske du flyttar till din insatslägenhet/blir sambo/flyttar till hus inom något år. Kanske innan Fredrik flyttar. Då är ju problemet löst, du kan ta katterna.

  7. Sanna 2 augusti, 2013 on 20:56 Svara

    När det är dags för F att flytta så kanske ditt liv ser annorlunda ut. Du och mr butterfly kanske har köpt ett hus på landet 😉
    Det löser sig nog till det bästa ska du se 🙂

  8. Helena 3 augusti, 2013 on 06:45 Svara

    Katter är ju inte bara något man skaffar. Och sedan lämnar bort när livet förändras. Hoppas det går att lösa på bästa sätt..

    • Evelina 3 augusti, 2013 on 11:22 Svara

      Precis… Det hoppas jag med!!

  9. Paula 3 augusti, 2013 on 11:51 Svara

    Alltså vad är det med alla människor som ska läxa upp Evelina om katterna?! Hon och Fredrik vill ju göra det BÄSTA för katterna och det bästa för dom är kanske att få komma till någon annan där man har tid för dom? Katter TAR TID! En katt köper man inte bara för att ”ha” och sen ska den klara sig själv, nej en katt vill också ha kärlek, närhet, lek och sällskap. Det kanske inte Fredrik har tid med och då är det väl ändå bäst för katten att få komma någonstans där den får bo med någon som har tid!? Jisses hur pallar du med alla dessa kommentarer?!

  10. tilda 3 augusti, 2013 on 12:45 Svara

    Ni kommer säkert hitta en lösning för katterna och jag tycker absolut inte att det är fel att tänka på att hitta nytt hem till dom. Tog själv över min kusins katter för ett år sedan, jag såg det inte som ett livsuppdrag att nu vårda dem ömt och kärleksfullt tills döden skiljer oss åt utan att våra dem ”ömt och kärleksfullt” så länge det funkar för oss, katternas bästa kommer alltid gå först och jag tror inte att katter mår dåligt av att komma till en ny familj.
    Kram

  11. Elin 3 augusti, 2013 on 22:52 Svara

    Om du är sugen på en katt som du kan ha i lägenhet kan du ta kontakt med ett katthem som finns i närheten av där du bor. Just nu är det många katter, både unga som gamla som är i behov av hem.

    Vad jag vet vill katthemmen att dessa katter blir innekatter eftersom de mer eller mindre vart ute och haft ett väldigt dåligt liv tidigare. När man köper en katt av katthem är katten kastrerad, vaccinerad och id märkt vilket är jättebra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna