VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det vinnande havsdjuret!

Hej i kvällen! Hemma igen efter en sväng hos Cintya, eller ja, kom hem för nån timme sen… Kattvaktat, duschat, lagat mat och lite sådär kom emellan. Och ladda upp bilder från vår lilla get away!

Vilket mysigt dygn det blev! Jag visste inte alls var vi skulle och G gillar ju överraskningar så jag hade verkligen no clue ända tills vi var framme haha… Han är rätt rolig på det viset, och just sånt där är nog rätt bra för mig, att träna på att släppa kontrollen lite ;)… I alla fall så hamnade vi till slut ungefär 3 mil norrut och vi startade med lunch och minigolf innan vi framåt sen eftermiddag checkade in i sviten på Gyllene Uttern. Haha jag frågade om en ledtråd under lunchen och fick ”det vinnande havsdjuret”… Men jag kom på det efter lite filurande! My god vilken utsikt och miljö det var! Faktiskt rätt smart ändå, att semestra nära hemstaden så man slipper lång bilresa på flera timmar. Ännu mer tid till att umgås då! Och umgås we did. Det enda som kanske saknades var en spaavdelning med pool eller jaccuzzi kan jag tycka men annars var allt helt enkelt lovely. Utsikten och maten var helt amazing, men sällskapet var förstås det allra, allra bästa ♥!

IMG_8762

IMG_8760

IMG_8757

bild

IMG_8764

IMG_8763

IMG_8703

IMG_8766

IMG_8768

IMG_8767

IMG_8770

IMG_8769

BILDREGN!

Hihi duvan fascinerade många på plats… Den hade visst bara dykt upp för ett par dagar sen och jakten var i full gång på att ta reda på var den kom ifrån. Flyga iväg ville den inte i alla fall så även idag efter frukosten när vi satt ute och njöt av förmiddagssolen var den kvar… Jag förstår den i och för sig, för utsikten där är alltså det finaste jag sett på länge!


Kommentarer


  1. Ulrika 1 augusti, 2013 on 22:03 Svara

    Det ser jättefint ut, vilka härliga bilder och roligt att även få se er tillsammans ! Ha en toppenkväll !

  2. Anna-Karin 2 augusti, 2013 on 08:07 Svara

    Vilken härlig minisemester! Man måste inte åka långt för att få koppla av och njuta. Såg ut att vara helt ljuvlig utsikt. 🙂 Ha en toppenfredag!

  3. Mikaela 2 augusti, 2013 on 08:28 Svara

    Men vad mysigt det ser ut! 🙂 En vänna till Gränna är ju inte helt fel.Mina föräldrar gifte sig på Gyllene Uttern för en herrans massa år sedan.Ni är så fina tillsammans 🙂

  4. DeMarkey - LiveYourDreams! 2 augusti, 2013 on 08:56 Svara

    Wow vilken get away!! Vad kul och vad mysigt ni verkar ha haft det. Vilken fin kille han verkar vara och omtänksam, det är inte många såna kvar därute. Alla har nått bra och nått dåligt, hoppas hans bra överväger för alltid, hans dåliga. =) Det är lätt att glömma bort sånt efter ett tag.. I know.. haha

    Vilken super häftig duva! Den kan ju inte vara på riktigt, har aldrig sett att det finns rosa duvor, haha. Jätte fin och vacker.

    Kram

  5. JUNITJEJ 2 augusti, 2013 on 17:24 Svara

    Så söta ni är!

  6. Hmm, en rosa fågel? Det är inte varje dag man ser en sån 😀

  7. malin 6 augusti, 2013 on 00:36 Svara

    Du är så fin i den blå kjolen! Var kommer den ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna