VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Serendipity beads

IMG_8544

Redan kväll!? Idag har jag haft lunchdate med G och fikadejt med Anna, hon hade med sig massaaaa fina smycken! Hon har ett eget märke och är på g med webshop. Tills vidare hittar ni Serendipity beads på Facebook där ni kan se bilder och få inspiration till hur man kan mixa och matcha pärlor och färger. Anna gör smycken efter beställningar också!

IMG_8548

My god vad mycket fint! Jag fick välja ut ett gäng och jag kan ju redan nu säga att allt kommer bli välanvänt. Örhängena med turkosa kulor sa hon att hon trodde skulle falla mig i smalen och oh yes they did! Peacemärkena också!!

IMG_8563

Mina favoriter! En turkos mix av armband, turkosa örhängen och en brunrostigorange mix av armband.

IMG_8554

IMG_8553

Är så glad för att jag fick lära känna Anna lite på riktigt i helgen… Ni frågar mig om hur man lär länna människor i en ny stad och jag måste säga att dra i alla trådar man har är bästa sättet. Självklart kan man inte komma överrens med alla men ibland klickar det och vips så har man en ny vän. Anna är nog väldigt olik mig egentligen men samtidigt väldigt lik. Rastlösa själar med mycket vilja och motivation, drömmar! Det bästa med henne är att hon är en sån där underbar energispridare!


Kommentarer


  1. Annaviktoria 29 juli, 2013 on 19:14 Svara

    Åh men fina du! Så glad att vi lyckade styra upp att ses <3 mer av det tack! (Lite mindre vin bara kanske, haha). Nya vänner är fantastiskt!

  2. Johanna 29 juli, 2013 on 20:46 Svara

    Smoker?

    • Evelina 29 juli, 2013 on 23:24 Svara

      Om jag röker? Nope!

  3. DeMarkey - LiveYourDreams! 29 juli, 2013 on 20:49 Svara

    Men vad innebär att dra i alla trådar då? HUR ? Jag har brist på vänner och med två barn hemma och sällan kommer ut så blir det extra svårt. Uppskattar mer konkreta tips om du kan..

    Jätte fina smycken och färger.

  4. På Selmas gata 29 juli, 2013 on 21:52 Svara

    Jättefina smycken!! Du är duktig på att lyfta fram människor, det är en fin egenskap!

    Jag känner igen mig i det DEMARKEY skriver, Har ingen koppling till den här staden och upplever att jag inte hittar någon att umgås med. Kan ju inte överfalla folk på Ica direkt… Förr hade jag ett fritidsintresse som gjorde att jag lärde känna nya människor men sedan jag blev sjuk har jag inte haft den möjligheten. Så jag känner verkligen att jag skulle behöva lite braiga tips:) Kram

  5. Helena 30 juli, 2013 on 07:37 Svara

    Det kan vara nyttigt att bara vara själv ibland också. Att trivas i sin egen ensamhet. Det är då man får chansen att lyssna på sin inre röst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna