VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Långprommis!

20130724-170727.jpg

20130724-170713.jpg

IMG_8160

20130724-170804.jpg

Det blev ingen liten promenad! Tre timmar var jag ute men det gick i och för sig inte snabbt och jag satt ner kanske en halvtimme ;). Gick och tänkte och var väldigt glad först, över att vara ute i härliga luften men så kom tankarna ifatt där mitt i. Då var det skönt att sitta vid vattnet och bara vara en stund. Älskar denna vackra stad med allt vatten, jag mår bra av att vara där nere. Samla några nya fräknar. Lyssna på musik. Sen hem för middag! Lax i ugn! Haha förrutom att jag inte haft nån aptit har jag även tre visdomständer som har bestämt sig för att växa lite precis just nu. Min kropp för tillfället alltså…! Har städat bilen och tvättat av hela bilstolen också, hände en liten olycka där igår när lillE och F åkte till Kolmården…

Lön imorgon också ju, tjoho! Haha jag gillar nästan att betala räkningar för att sen få koll och kunna strukturera upp lite. Ännu roligare är det nu när jag har tänkt och ska börja spara till bostadsrätt, OCH ha ett ressparkonto. Vill verkligen börja resa mer!


Kommentarer


  1. Annika 25 juli, 2013 on 00:09 Svara

    Jag fick alla fyra visdomständer samtidigt och håller med dej om att det är hemskt. Usch vad de gjorde ont… 🙁 i mitt fall har det dock slutat med att jag fått dra ut tre av fyra och i höst ryker den sista. Tandköttet infekterade och jag bet mej i tandköttet i nederkäken. Gnisslar/biter när jag sover. Hoppas att det ger med sej snart!

    Ett tips som funkade för mej var att hälla upp kallt vatten i ett glas, tillsätta mkt salt och sen gurgla runt det i munnen. Då släppte trycket och smärtan och ev ”skit” sköljdes bort!

    Kram på dej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna