VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En lillebror från Grekland!

Godmorgon! Ännu en solig semesterdag väntar, jippie! Vi ska såklart vara ute så mycket det bara går idag också men måste få i oss lite frukost här hemma först.

Imorgon ska vi göra något som jag har sett fram emot i ungefär 1,5 månad nu. Vi ska åka och hälsa på våra bästaste vänner i förra staden! Inte nog med att vi ska träffa dom, vi ska även få träffa nykomlingen i familjen. Ella har blivit storasyster till en liten Mollie och Moa och Jörgen tvåbarnsföräldrar och vi har fått ännu en anledning att hälsa på :). Jag, och Elion ser fram emot att få bebisgosa!! Han är så söt… Många av hans vänner får syskon nu, när de är kring 3-4 år. Och varje gång vi pratar om det tar han alltid upp att han vill bli storebror, även om historierna kan skilja sig åt så handlar det alltid om att han vill ha en lillebror. Igår när vi pratade vi om Ella och lillasyster lät det såhär:

 

E: Vi måste köpa en present till Ellas lillasyster, vill du hjälpa mig att välja?

lillE: Ja… Men nästa gång, då vill jag ha en lillebror!

E: Haha hm okej…

lillE: En lillebror som kan heja på mig när jag spelar fotboll!

E: Jaa, det är klart att han skulle. Men var ska lillebror komma ifrån då?

lillE: Nämen från Grekland bara!

DSC00517

Den här bilden känner nog många av er igen? Den allra första bilden ni fick se på Elion på bloggen den 6:e november 2009! Jag är övertygad om att den här numer stora killen som är så omtänksam och som ungefär nyss var bebis själv kommer bli världens finaste storebror i framtiden :).


Kommentarer


  1. Du vet, han kanske menar att du/ni borde adoptera från Grekland?? 🙂

  2. Så mysigt med bebis :))

  3. Mamma till 2 9 juli, 2013 on 12:06 Svara

    Hahaha va söt Lill E är. Barn kan allt kläcka ur sig dom mest roliga kommentarerna. 🙂

  4. Mikaela 9 juli, 2013 on 12:42 Svara

    Haha vilken gullig kommentar!Bebisar är något alldeles speciellt och jag hoppas att du en dag får fler barn och E får blir storebror 🙂
    Jag har 5 1/2 år mellan mina (inte samma pappa) och jag tycker det är alldeles lagom emellan.Storebror kan göra många saker själv till skillnad om man har en 2-3 år emellan.

  5. Natalie 9 juli, 2013 on 13:37 Svara

    Haha, vilket underbart svar och säkert sådär självklart som det brukar vara för barn.
    Vår treåring berättade att han bara behövde brandskor också (har en brandmannahjälm och en brandmannat-shirt) och dem kunde man köpa i brandaffären. Och kan ni gissa vart den låg? Jo på havets botten nämligen. Och för att ta sig till den affären så behövde man då en dykardräkt, som också den fanns att köpa i brandaffären. Haha.
    Humm

  6. Emma 9 juli, 2013 on 18:08 Svara

    Så kul att du har flyttat bloggen! =) Men jag tycker att den nya designen är rätt svårläst… Kan inte sätta fingret på det men nåt är det som gör det svårt för ögonen 😛 Tyckte just den biten var så himla mkt bättre på förra bloggen! Även om innehållet fortfarande är lika nice så klart B-) Ett tips bara, om det skulle gå att göra nåt åt saken..? Kram från en trooogen läsare (sen många år tillbaks!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna