VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En heldag ute!

Ja men det går ju inte komma på något bättre än att vara ute precis heeela dan när vädret är som det är. Jag har till och med nästan bränt mig idag, och jag bränner mig typ aldrig så VARMT har det verkligen varit. Absolutely lovely. Vi gick hemifrån efter frukost, stannade till på Coop och köpte med oss sallad från buffén och parkerade oss i friaredalen ett par timmar. Sen gick vi vidare till köpcentret i och för sig där det blev en liten stund inomhus, för presentshopping och svalkande glassintag. Välbehövligt. Sen hem för middag och så ut igen! Vi var såklart tvugna att testa nya leksakerna som inhandlades idag! Lånade grannens barn ett tag också. Hon kallade mig för mamma och bara log hela tiden haha.

 

IMG_6723

IMG_6727

”Kom alla mina små änder..” /pojken som kunde prata med änder

IMG_6762

Både jag och Elion älskar att köpa med sallad från Coop och sen hänga i lekparken!

IMG_6767

Hihi efter maten hittade han två kompisar och här leker han kurragömma med dom. Ja han räknar alltså, han gömde ju sig inte så här haha!

IMG_6770

Nya brills till mamman

IMG_6780

Och en ny klänning!

IMG_6826

Här var jag rätt slut efter att ha gått hem och uppför backen, i värmen och med en sovande Elion i vagnen. Han brukar ju inte sova dagtid längre men vem blir inte trött av den här värmen, så han fick faktiskt fortsätta sova en stund. Jag hämtade filt och bok och hann i alla fall läsa ett par sidor innan han vaknade och var full av bus igen! Min härliga klänning kommer från Vintage by fé /Creative lounge men jag såg nu att den är slutsåld. Finns däremot som maxikjol! Åh vad jag älskar att gå i klänning! Skulle kunna ha det alla dagar året runt tror jag. Eller ja typ. Kanske är inne i en klänningsperiod helt enkelt vilket väl inte är helt konstigt mitt i sommaren och med årets hittills varmaste dagar.

IMG_6840

Efter middagen när vi satt ute kom F förbi och lämnade papper till mig som jag bett honom skriva ut på jobbet. Tanken var att han skulle nattat Elion idag så jag kunde bodypumpat men så hade de ändrat om lite i tidsschemat för japanerna som är här i veckan så det blir imorgon istället.

Uuu, började på det här inlägget för längesen men så kom nattning och illamående mellan. Är det fler än jag som lider mer av illamående än av smärta vid mens? Och då illamånde INNAN. Mår egentligen sämst fram till än under. Hade nog inte velat träna ändå. La mig i badkaret i typ en halvtimme och det händer aldrig förrutom när jag är sjuk så mår rätt usch kan man säga. Röd näsa har jag fått efter idag med såg jag haha!

Tittade vädret och det ska visst bli sämre imorgon innan det blir bättre igen, så vår lilla biltripp till förra staden känns ju väldigt passande. Elion längtar precis som jag jättemycket, han träffade ju dessutom Ella och J i söndags när de var i Liseberg tillsammans, och fick mersmak. Pratar om henne hela tiden! Tänk att de alltid kommer vara varandras första bästa vänner. De leker verkligen hur fint som helst ihop. Aldrig bråk eller hyss. Bara… Lek! Man kan som förälder slappna av lite när de leker och det händer ju oftast inte när två nästanfyraåringar härjar omkring haha…


Kommentarer


  1. Milla 9 juli, 2013 on 21:18 Svara

    Så himla härliga bilder,gillar verkligen din o Fs relation. Trots skilsmässan.

  2. Milla 9 juli, 2013 on 21:19 Svara

    så himla underbara bilder

  3. Malinsmix 9 juli, 2013 on 22:16 Svara

    Vilken fin klänning den rosa! Ja båda två förstås. Men vart är den från? Kanske inte så gravidvänlig eller?

    Kram!

    • Evelina 9 juli, 2013 on 22:35 Svara

      VILA! Passar nog jättebra som gravidklänning tack vare resårbandet i midjan 🙂
      Kram!

  4. Karin 9 juli, 2013 on 23:31 Svara

    Jag vill också veta var nya (rosa) klänningen kommer i från!!!

    • Evelina 10 juli, 2013 on 18:55 Svara

      VILA! 🙂

  5. bella 10 juli, 2013 on 00:14 Svara

    Vad härlig dag ni haft 🙂
    Kanske låter lite skumt- men shit vad snygg Fredrik är 😉

    • Evelina 10 juli, 2013 on 18:55 Svara

      Haha det är väl inget skumt med det? Han ÄR ju det 😉
      Kram!

  6. Anne 10 juli, 2013 on 07:14 Svara

    Sitter här och blir riktigt jävla avundsjuk och nästan på lite dåligt humör, för att du är så fin i klänning. Ser man ut som du så kan man verkligen njuta av sommaren! Önskar verkligen att jag också såg ut så!! Men faktum är att jag aldrig haft klänning på mig i hela mitt liv (ja, förutom när jag var liten då). Känslan av att kunna slänga på sig en klänning och se fin ut måste vara helt underbar! Själv har man alltid jeans + långtröja, svettas som en gris pga för många kilon och en riktigt ugly kropp.

    Du vet låten med State Of Drama, de sjunger ”put your favorite dress on girl, cause I’m gonna rock your world”, tänker på hur underbart det skulle vara att ha klänningar i garderoben, och bara kunna välja och vraka liksom.. Påminner mig mycket om dig, som är såååååå fin i klänning! Korta klänningar, långa klänningar, pösiga klänningar, tajta klänningar.. ÅH!

    • Evelina 10 juli, 2013 on 18:53 Svara

      Men söta! Du kan ha strumpisar eller leggings? Det har jag ofta ofta till klänning 🙂
      Haha den låten påminner mig väldigt mkt om den första riktiga dejten med Mr. Butterfly! Fast jag hade iofs inte klänning… 😉
      Kram fina du!

  7. Lisa 10 juli, 2013 on 08:13 Svara

    Jättesnygg rosa klänning.
    Jag mår oxå som en påse nötter dagarna innan mens. Kraftigt illamående och yrsel från hell.
    Krya på dig

  8. Sanna 10 juli, 2013 on 10:03 Svara

    Jag har problem med PMS, hemsk mensvärk mm. Min barnmorska har sagt åt mig att helt hoppa över mensen (äter P-piller) och det är så skönt. Kanske något för dig med?

  9. Evelina H 10 juli, 2013 on 10:41 Svara

    Jag har också jobbigare innan mens, sen när den väl kommer blir jag som folk igen. Jag har (tyvärr) inte problem med illamående utan snarare tvärt om; ökat sötsug. Jag blir som konstant hungrig. Och sedan blir jag riktigt deppig också. Kan påstå att jag är väldigt påverkad av hormoner. Ska faktiskt prata med en läkare igen som tidigare ville att jag skulle ta någon form av antideprissivt bara veckan innan mens.Tyckte det lät supertokigt men nu när veckan är här igen tänker jag att det kanske skulle vara skönt att vara ”fri” från det.. Stackars oss kvinnor! Komplicerade varelser 😉 KRAM!

  10. Mchelle 24 augusti, 2013 on 22:02 Svara

    Hej Evelina! Läser din blogg ofta men nu har jag haft uppehåll från datorn jättelänge. Kollade din blogg nu o ser att ni skilt er men när hände det, är det så längesen jag var inne? Undrar bara vad som hänt? Kram till dig!

    • Evelina 24 augusti, 2013 on 22:14 Svara

      Hej på dig! Välkommen tillbaka 🙂 Det är nästan ett år sen vi delade på oss nu så det var ett tag sen ja ;)… Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna