VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Let the semester begin!

Bild

Godmorgon första semesterdagen!

Hahah alltså jag var så trött igår… Så trött att jag inte var speciellt rolig alls. Kände egentligen för att gå och lägga mig vid 15 när jag kom hem från jobbet men jag skulle ju hämta Elion och vi hade dejt med vännerna. Så jag siktade på att vara uppe lika länge som Elion i alla fall, bra start liksom. Men hör och häpna, lyckades hålla mig uppe ända till 21.30! Vaknade några gånger man låg annars i sängen till halv 8 haha… Sömn ska det bli mycket av den här semestern, for sure! Jag vaknde till och med före lillE som smygit in till min någon gång i natt så detta bådar gott.

Idag väntar Bio för mig och E! Knattebio! Elion har aldrig varit på bio så det ska bli jätteroligt. Sen ska han till sin far i eftermiddag (de ska till Liseberg imorgon) och jag på partaj. Vännerna kommer hit så kanske måste städa lite… Sen är utgång tanken, ut och dansa!


Kommentarer


  1. Sofie 6 juli, 2013 on 08:57 Svara

    Hej!! Vet inte om vissa fortfarande har problem att komma in på den nya bloggen men för mig löste det sig genom att gå in på adressen happilyeverafter.se (alltså ej skriva www före). Har nog aldrig kommenterart nått innan men har följt dig sen Elion låg i din mage. O sen dess har jag själv fått två sötnosar :).
    Kram!

  2. SandraoMelwin 6 juli, 2013 on 09:30 Svara

    Nu är jag inne från datorn också!! =)
    Ha en fin start på semestern!
    Kraam

  3. MArie 6 juli, 2013 on 10:31 Svara

    För mig funkar det finfint! Typsnittet är bättre nu, lättare att läsa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna