VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En sommarkväll senare…

IMG_6458

IMG_6463

IMG_6466

Men var tog kvällen vägen!? Cintya kom hit efter att Elion hade somnat och sen var det inte tyst en sekund på flera timmar, vi fick en chock av att klockan var efter 23 och hade kunnat fortsätta ett bra tag till tror jag ;).  Kan inte riktigt bestämma mig för om den kvinnan är vackrare på utsidan eller insidan. Otroligt fin på alla sätt och vis i alla fall och den som har henne som vän är lyckligt lottad. Jag är lyckligt lottad! Är SÅ SÅ SÅ glad för att just jag har de vänner jag har. Skulle aldrig må så här bra utan mina vänner, thats for sure!

Dags att sova lite kanske? Snart dags att gå upp igen i alla fall, för den sista arbetsdagen innan semestern…. Wiiiieee!! Jag och Elion har en del kul planerat för helgen så fredag är otroligt efterlängtat. På lördag ska vi till exempel göra en sak som han aldrig har gjort innan. Ska inte ens berätta om det för Fredrik bara för att jag vill göra det själv med Elion haha! Schyssta mamman va? Men jag tänker att de två faktiskt gör väldigt mycket bara roligt tillsammans bara dom (reser väldigt mycket till exempel) så nu är det dags att han och jag också gör roliga saker tillsammans bara han och jag.

 

SOV SÅ SÖTT


Kommentarer


  1. Cintya 5 juli, 2013 on 00:24 Svara

    Men hallå! Hur underbar är inte du på en skala!?!! Tack för en såå mysig kväll och ja hahaha hade jag inte tittat på klockan hade jag kunnat tjöta ett tag till 😛
    Det är Jag som är lyckligt lottad! Du är fantastisk på alla sätt och vis och din vänskap betyder så otroligt mycket för mig! Du ger mig en så härlig och positiv energi. Love it! Puss på dig !!

    • Evelina 5 juli, 2013 on 07:58 Svara

      <3 Puss!

  2. Ida 5 juli, 2013 on 07:34 Svara

    Vad är det för smaskigt i skålen?

    • Evelina 5 juli, 2013 on 07:57 Svara

      Naturgodis 🙂

  3. DeMarkey - LiveYourDreams! 5 juli, 2013 on 08:52 Svara

    Åh så gott det ser ut, vilken bra grej att göra, att inte alltid ha bullar och kakor utan också frukt i kakfaten, hi hi. =)

  4. Anna-Karin 5 juli, 2013 on 13:14 Svara

    Vilken härlig kväll och ibland måste man få göra saker som bara mor och son.
    Nu har jag äntligen lyckats bli rätt riktad när jag klickar på dina länkar, måste vara jätteskönt nu när flytten är klar.
    En sak som jag reagerar lite på och känner är lite störigt är att bilderna är så väldans stora. Det är fint att se stora och bra bilder, men det blir så himla mycket att scrolla. Inget elakt ment utan bara som ett litet tips.
    Hoppas sista arbetsdagen går fort!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna