VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Senaste dygnet

Summering från senaste dygnet kommer här!! Gårdagskvällen startade med överraskningspresent (bästa sortens present ju!) och sen blev det mysigaste kvällen med för mig nya vänner. Grill, rosévin, jordgubbar, bus, skratt och mys. Kvällen avslutades med prommis hem och sen för få timmars sömn. Morgonen startade soft med ännu mer mys och musik medan regnat smattrade på rutorna. Frukost i soffan till nyhetsmorgon och quizkampen. Därefter promenadsällskap för att hämta bilen. Sen cykeltur till köpcentret för att möta upp Elion och F. Där blev det shopping och jag och F bytte barnvagn mot cykel eftersom Elion ska vara hos mig tills imorgon. Prommis hem och DÅ blev jag tvärtrött. Räddningen blev F som bytte middag mot en klippning! Klippte både honom och Elion och jag fick godaste salladen från Coops salladsbuffé. Seriöst, så god den är när man kan välja precis vad man vill! Ett ganska innehållsrikt dygn med ösregn och strålande sol om vartannat (såg ut som hejkomochhjälpmig efter cykelturen haha).

 

 

Vill ni se vad som har shoppats idag? Viktigast var shorts till Elion och mina köp var väl inte livsnödvändigt direkt haha… Men roligt med nytt såklart!

 

 

 

 

Basic och skön klänning från Lindex, perfekt till beachen och varma sommardagar! Om det kommer sådana vill säga…. Annars solsemester någon gång i framtiden haha.

 

 

 

 

 

Finklänning med dragkedja längs hela ryggen, en detalj jag älskar!

 

 

 

 

 

 

Pumps från Din Sko

 

 

 

 

 

Söta undies från lindex

 

 

 

 

Världens snällaste, busigaste, mysigaste, finaste, vackraste och roligaste nästanfyraåring som kollar tvn (och är i behov av en klippning) medan mamman fotar kläder och skor!

 

 

 

 

 

Äntligen har han en skjorta som passar, han älskar skjorta men har envisats med att bära sina i storlek 92/98 typ haha… Lite midjekort/kortärmat på det. Sådär snyggt! Denna i härligaste gröna färgen är ju bara så snygg. Gillar när det bryter av med annan färg på insidan av ärmar och krage. Den finns också på lindex och shortsen på H&M!

 

 


Kommentarer


  1. Agneta 29 juni, 2013 on 21:11 Svara

    Elion är så fin! Härligt hår:-). Undrade tidigare ang upphängning av den stora väggtexten. Tänkte ge mig på det i lägenheten i mrg. Tips som underlättar?
    Många kramar till dig, du är en sån fin å duktig mamma! Hoppas ni har det bra!

    • Evelina 29 juni, 2013 on 21:45 Svara

      Tack snälla söta du!!
      Hm, det är nog bara att ha tålamod och pilla på lugnt och fint 🙂
      Kram!

  2. Anette 29 juni, 2013 on 21:20 Svara

    undrar om jeansen i inlägget jag ska flytta
    vad är det för märke o var köper man dom

    • Evelina 29 juni, 2013 on 21:44 Svara

      Sorry! De är från jc! 🙂

  3. Malin Mamma Till 2 29 juni, 2013 on 23:05 Svara

    Va fina kläder. 🙂 Du verkar vara lika shopping tokig som jag. 🙂 Hahaha

    • Evelina 29 juni, 2013 on 23:07 Svara

      Varit lite lugnt på den fronten men ja… Nu vill jag ha nytt nytt nyyyytt haha! Kram

  4. Frida 30 juni, 2013 on 20:32 Svara

    En fråga, letade lite på hm efter shortsen de denimfärgade. Hittade dem bara f stl 134. Kan Elion ha stl 134 el hittade du i mindre stolar oxå? Tack på förhand!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna