VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skulls

20130628-130334.jpg

 

 

I min väska gömmer sig en sprillans ny sjal som är så vacker och fin!! Älskar ju mina andra skullsjalar från Ester Elenora men när denna fanns billigt på Campadre var jag faktskt bara tvungen… Detta är min stil i ett nötskal! Mjukt och hårt i perfekt kombination.

 

Fast idag behövs ingen sjal, solen skiner på bra utanför! Skippade lunchprommisen idag och tog en kortlunch för att tajma in bussen lite bättre. Jag är för övrigt förmodligen världens sämst förberedda mamma när det gäller att ha med sig saker i förebyggande syfte. Dels för att Elion blev blöjfri tidigt kanske, behövde inte ha med det… Extrakläder vore kanske bra emellanåt har jag ju märkt… Men i det stora hela har jag verkligen blivit en sån som tänker att äh, det löser sig! Både bra och dåligt måste jag säga. För någon vecka sen ledde det till att vi fick akutköpa ett par shorts till Elion (han var BRUN av lera efter att ha lekt på förskolan och det var första dagen med beiga vagnen som han skulle åka i ner till stan hehe). Men samtidigt är det rätt skönt. Tänka att allt går att lösa. Hålla små problem på en nivå där små problem hör hemma och så där.

 

HAPPY FREDAG till er sötnosar! Jag längtar efter sovmorgon imorgon…. Snark! Men innan dess blir det en runda på stan och häng med en av mina favoritkillar ikväll.

 

 

PUSS


Kommentarer


  1. Emma 28 juni, 2013 on 14:48 Svara

    Jag har alltid lite extrakläder lite här och där. Som jag inte rör. Bilen, vagnen, mormor osv.
    Med mitt minne blir det bäst så 😉

    Super fin sjal. Önskar att jag kunde bära upp något i den stilen, men det passar inte mig.

    Kram

  2. Lisa M 28 juni, 2013 on 14:50 Svara

    Trevlig helg söta Evelina! Din blogg är den enda jag läser dagligen. 😀 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna