VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FREDAGSKÄRLEK

 

 

Åh jag hoppas att ni vet hur mycket era kommentarer betyder? På riktigt så blev jag tårögd när jag läste de senaste nu på bussen… Ni är fantastiska! Och jag är så glad att lilla jag kan inspirera er genom mina ord och bilder. Fast det är ju faktiskt NI som till största delen motiverar mig att blogga, även om jag bloggar för min egen skull och för att det är kul. Men när det trillar in så fina kommentarer som det gjort de senaste dagarna blir det såklart extra kul! Visst är det härligare att sprida kärlek och fina ord omkring sig än tvärtom? En anledning till att jag skriver positivt, förrutom att jag faktiskt försöker se det positiva i allt, är att jag då hjälper mig själv att fokusera rätt och på det som är bra. Från djupet av mitt hjärta i alla fall, TACK för att ni läser och förgyller bloggen!

 

 

Men vilken jäkla natt jag har haft! (För att vara lite negativ också haha) Kunde inte somna på grund av sånt galet tryck över bihålorna. Fick ta alvedon, inte för att jag vet om det hjälper mot det? Var så trött så trött, ögonen och kroppen var definitivt inte vakna men hjärnan var. Och så fyllesms på det och sen en liten Elion som var uppe och sjöng Bamse klockan fem. Men vet ni? Jag är löjligt glad idag ändå! Lite sömn har ingen negativ påverkan på mig i vanliga fall heller, men jag är så så glad just nu. Lycklig!


Kommentarer


  1. Hoppas du får en underbar fredag dina DU!

  2. *fina

  3. sandra 28 juni, 2013 on 10:12 Svara

    Jag fick bihåleinflammation i vintras och använde då nasonex och vanlig nässpray. Nasonex fick jag på recept men de finns receptfritt också. Vet inte om det bara var tillfälligt du hade ont? Annars rekommenderar jag att köpa hem både vanlig nässpray och nasonex.

    Hoppas du har en fin fredag. Här regnar det och är grått, jag vill ha sol och värme! Har du lika dåligt väder?

    Kramar

    • Evelina 28 juni, 2013 on 11:54 Svara

      Tack för tips, ska köpa på mig lite nässpray! Det är halvsoligt här, inget regn än så länge men visst hade det varit härligt med lite sommarvärme nu!!
      Kramar

  4. Diana DeMarkey - LiveYourDreams! 28 juni, 2013 on 12:16 Svara

    Ha ha vad roligt det lät.. Massa positivt och plötsligt lite neggo, så kul!

  5. Malin 28 juni, 2013 on 15:36 Svara

    Näskanna är bra mot problem med bihålorna, man sköljer igenom med saltvatten och får ut skräp, det får man inte med nässpray 🙂

  6. Sandra 28 juni, 2013 on 18:45 Svara

    Malin, men hjälper det verkligen mot tex bihåleinflammation? Jag vet att näskanna ska vara bra mot mycket, men hjälper det mot en svullnad? Det känns inte som så?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna