VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

20130627-213545.jpg

 

Missa nu inte denna tävlingen där du kan vinna ”min” ring! Jag har den varje dag och älskar att den är så enkel och funkar till precis allt. Ni som vinner ska få lite bonusvinster tänkte jag… Åh vad jag önskar att jag kunde ge något till varenda en av er som läser! I alla fall, på söndag morgon drar jag två vinnare som får en HAPPY-ring från Sahara.

 

 

 

 

20130627-213550.jpg

 

Hämtade ut nya pjux idag! Vet inte varför jag aldrig gjort slag i saken och köpt låga Converse? Har haft vita, rosa och svarta höga men aldrig ett par låga. Men nu så! Kände att jag verkligen behövde dom nu efter jag fick slänga mina Boomerang (gick lite fel i tvätten hehe). Älskar Converse!! Nästan åretruntskor förrutom på kalla vintern ;).

 

 

 

Var ute på vad som blev en blöt promenad med lillE innan! Slutade tidigare som planerat för att få en extra stund med honom och det var såå myyys. Även om han ja jag vet inte vad… Var nästanfyraårstrotsig? Fast mest tror jag att han var trött efter förskolan. SÅ SKÖNT att man i alla fall kan diskutera med honom nuförtiden och oftast få honom att förstå att man kanske inte måste skrika bara så där, eller som idag nypa mamma i armen… Jag vet ju att han gör så bara för att testa gränser och lära sig och det är det som får mig att behålla tålamodet och förklara istället för att bli arg. Fast ibland blir jag såklart arg jag också men herregud vad mitt tålamod har förbättrats sen jag blev mamma!

 

Vi hade torsdagsmys med toast och tända ljus i soffan. Kompenserar lite för att det inte blir fredagsmys. Men lördagsmys ska vi ha den här veckan, lånar honom en extra natt när F ska ut på trevligheter. Sen somnade vi tillsammans vid 19, jag har varit så ofattbart trött idag! Alltså helt sinnes! Hade kunnat somna på skrivbordet på jobbet och det är väl inte riktigt jag om man säger så. Men ögonen och huvudet liksom svider av trötthet. Blir en tidig kväll idag alltså! Vilket jag i och för sig tänker typ varje kväll haha…

 

Och vet ni? Jag ska leva som jag lär och följa magkänslan när det gäller bloggen! Jag ska våga chansa och våga förändra. Kommer ångra mig annars känner jag. Vill man något så måste man ju testa! Det kan inte bli annat än fel men då har man i alla fall försökt. Det finns inget värre än att ångra något man inte gjorde, men ville!

 


Kommentarer


  1. Astrid 28 juni, 2013 on 08:23 Svara

    Du er så søt, et flott menneske, med tanker og erfaringer, langt over din alder. Kos deg med helgen, og vær presis sånn du er.))))Klem fra Oslo

    • Evelina 28 juni, 2013 on 08:26 Svara

      Men åh… Vilka fina ord, jag blir alldeles rörd!!! Tack! Hoppas du får en underbar helg! Puss&kram

  2. Diana DeMarkey - ..LiveYourDreams 28 juni, 2013 on 08:28 Svara

    Åh men vad häftigt det låter, blir så pirrig i magen att jag saknar ord. Längta såå tills du säger vad det är för förändring på bloggen. Har själv sökt efter förändring och vill så gärna höra vad du ska göra för att se om du kan (som vanligt) inspirera mig till nått bra för mig också. Du inspirerar på så många olika sätt, jag gillar det och jag gillar dig även om jag faktiskt inte känner dig. =)

    Jag tror att din magkänsla alltid har lett dig till bra beslut hittills ändå, prova på det kan inte bli så dåligt med så många läsare bakom dig och som gillar dig. För vi är många som verkligen tycker om dig och följt dig länge. =)

    Trevlig fredag och ha det bäst fina du.
    Kram

    • Evelina 28 juni, 2013 on 08:42 Svara

      Sötnos!!! Hoppas du vet hur glad du gör mig med dina ord…. Tack för att du finns med och peppar och inspirerar MIG!! Kramar!

  3. FruSofie 28 juni, 2013 on 08:30 Svara

    Tror både du och jag gör alldeles rätt, har skickat slutgiltigt svar nu och det känns BRA!!

    Hoppas att ni får en supermysig helg fina du:)

    Kram

    • Evelina 28 juni, 2013 on 08:43 Svara

      Det kommer bli hur bra som helst tror jag!!! Puss o kram

  4. Jessica 28 juni, 2013 on 10:11 Svara

    Åhh vad spännande! Tycker du gör rätt som följer magkänslan..brukar bli bäst så 🙂
    Och vad sugen jag blev på ett par låga converse, har precis som du alltid haft höga men nu till sommaren är det ju så snyggt med låga!

  5. AnsoAnna 28 juni, 2013 on 12:22 Svara

    Kul med förnyelse på bloggen!
    Anar en liten flytt :).
    Må så gott o trevlig helg!

    Kram Anna

  6. Anna 28 juni, 2013 on 12:39 Svara

    Ja, det är väl dags att ‘lämna’ AFF nu? 😉 Spännande med nåt nytt! Go for it! Hoppas ni ( verkar som Fru Sofie oxå är för nåt nytt?) ska till Femme eller LSB 🙂
    Kul, kul oavsett!
    Kraaam

  7. Denise - Mamma till Noah 29 juni, 2013 on 17:12 Svara

    Åh vet du hur man tvättar converse? =) Jag har ett par ljusgula som de är fläckar på. Är det 30grader som gäller?

    • Evelina 29 juni, 2013 on 20:30 Svara

      Hm… Tror jag tvättat i 30 grader?! I maskin iaf ☺

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna