VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Cause I’m on top of the world!

20130626-133644.jpg

 

 

Nu har jag kommit på det! Varför jag känner mig extra lycklig och har gjort ett tag… Jag har bearbetat ett par hjärnspöken och insett att livet faktiskt KAN vara mer bra än dåligt. Det trodde jag inte när jag var 15 för det var inte min vardag då. Fjärilar i magen hjälper såklart också till nu men det är liksom inte riktigt det som det grundar sig på. Jag har insett att de bra dagarna faktiskt kan vara många fler än de dåliga. Det får vara så, och det är inget konstigt egentligen. Jag har slutat gå runt och vänta på att det ska vända och bli jobbigt när det är bra. Slutat vänta på att problem ska dyka upp och njuter istället av livet som för det mesta rullar på rätt bra. Uppstår problem är det ofta rätt lätt att lösa dom. Det mesta går att lösa! Jag har fått perspektiv på vad som betyder och jag har nog dessutom börjat vara snäll mot mig själv också och insett att det är verkligen jag som skapar min egen lycka. Det är så mycket lättare att vara glad och snäll mot andra om man själv mår bra så det viktigaste är att du gör dig själv glad i första hand!

 

I alla fall, detta insåg jag på min lunchpromenad innan, därav bilden haha! Tänkte strunta i att gå min obligatoriska runda men hey… Finns inget dåligt väder sägs det? (Parkasen från Mom2Mom är för övrigt den PERFEKTA sommarjackan som skyddar mot regn och vind) Och jag har inte mindre än tre paraplyn i bilen så let’s go! Och så lyssnade jag på en låt som jag måste göra om till sommarens låt för jag blir så GLAD av den – On top of the world med Imagine Dragons! Den passar hur jag mår just nu, det känns som att jag är on top of the world, i min värld. Jag är lycklig och harmonisk på ett sätt jag aldrig varit innan! Lever och mår bra i nuet och samtidigt som jag hoppas och tror att massa bra saker väntar runt hörnet också har jag längre ingen brådska dit. Allt har sin tid. Kanske skulle kunna säga att jag har hittat mig själv på riktigt, är lycklig i mig själv, med mig själv? Kommit till insikt att det faktiskt bara är jag som väljer hur mitt liv ska se ut och vem jag vill ha med i det. Skulle förmodligen gått fortare med ett gäng terapitimmar men oh well…. Jag är kanske lite för envis för mitt eget bästa ibland men vad gör det när det ändå blev bra!? Ska självklart inte ta åt mig hela äran för att jag är där jag är idag. Det beror till allra största del på de fantastiska, underbara människorna jag har haft turen att möta. Som fått mig inse, älska, tro på mig själv, våga och förverkliga! Man formas av allt som händer och sker, men de du har runt dig betyder nog allra mest när det kommer till hur man formas och blir. Välj med omsorg och var sen rädd om de du känner ger dig bra energi, som gör dig till en bättre människa!

 

 


BE HAPPY!

 



Kommentarer


  1. Josefine 26 juni, 2013 on 19:19 Svara

    You go girl!

    PUSSAR

  2. Alexandra 26 juni, 2013 on 20:14 Svara

    Kanske skulle du ha kommit till denna insikt innan du gick och gifte dig och skaffade familj alldeles för tidigt för att sedan splittra den.

    • Evelina 26 juni, 2013 on 21:34 Svara

      Jag ångrar inte ens de dåliga saker jag varit med om, eller dåliga val, så varför skulle jag ångra något som har gett mig Elion?? Allt sker av en anledning och jag tror att jag är precis där jag ska vara.

      Och du, man mår bättre av att skriva snälla ord och stötta varandra! Jag hoppas att du blir bemött på ett annat sätt än vad du bemöter andra (mig) ändå.

  3. Erica 26 juni, 2013 on 20:25 Svara

    Vilken bra pepp!

  4. alexandra 26 juni, 2013 on 20:46 Svara

    Alexandra: det är det som kallas livet…!?! Dum kommentar

  5. sophie 26 juni, 2013 on 20:50 Svara

    Alexandra: du verkar vara en underbar o mysig tjej som sprider stjärnstoft o lycka runt omkring dig! What comes around…

  6. Helena 26 juni, 2013 on 21:32 Svara

    När allt går bra i livet är det lättare att glömma de svåra stunderna. Lättare att förlika sig med dem iallafall. Att skapa sin egen lycka tror jag man gör till viss del, men allt har man inte kontroll över. Jag tampas just nu med arbetslöshet och det är ingen dans på rosor. Inget varar dock för evigt, varken det bra eller dåliga. Det jag vet är att man växer med tiden. Det du tror du hittat i dig själv nu kommer kännas helt annorlunda 15 år från nu. Ord från en 41 åring.

    • Evelina 26 juni, 2013 on 21:35 Svara

      Ja det är klart! Livet lär och går upp och ner. Hoppas du inte behöver vara arbetslös länge till!

  7. Langtarefterbarn 26 juni, 2013 on 21:35 Svara

    Gud va härligt det låter!
    Jag har det själv lite tufft för tillfället och känner lite extra hopp när du skriver som du gör. Det finns ett ljus i tunneln. 🙂

    • Evelina 26 juni, 2013 on 21:36 Svara

      Efter regn kommer solsken!! Kram på dig!

  8. Sofie 26 juni, 2013 on 21:41 Svara

    Vad härligt det låter!
    Hoppas jag kan känna så snart…
    Kram Sofie

  9. Lisa M 26 juni, 2013 on 21:52 Svara

    Så sant det du skriver. Glädjer mig att du mår så bra nu. Och man ska stötta sina medmänniskor. Inte stjälpa som vissa människor gör, men hey; en dag kanske de också får må bra i själen och slutar då med dumma kommentarer. Kram och godnatt härifrån

  10. Agneta 26 juni, 2013 on 23:10 Svara

    Fina, kloka du!

  11. Astrid 27 juni, 2013 on 07:58 Svara

    Kloke ord fra en underbar menneske og jente, mamma. Og du Alexandra, det du skriver sier mer om deg enn om Evelina. Veien blir til mens du går, Sånn er livet, Har du dårlig ting eller tanker om andre, så hold de for deg selv.))))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna