VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Midsommardagen

 

 

 

 

Vilken mysig midsommarafton vi fick igår!

 

Kransen jag försökte mig på blev väl sådär men jag ska banne mig öva varje år. Att jag inte gjort det innan undrar jag! Perfekt midsommarpyssel. Denna blev alldeles förs stor och jag visste inte alls hur man skulle binda men men. Den fick hänga med ett par timmar och sprida lite midsommarstämning!

 

Det var riktigt sommarväder, soligt på förmiddagen, ösregn efter lunch och ett tag funderade vi på att hoppa över stadsparken men så kom solen. Så vi hängde där ett tag, dansade runt midsommarstången och lekte på lekplatsen. Sen hem till oss för midsommarmiddag och kvällsmys! Elion var helt överlycklig för att få mysa med båda Karro och Shima, han hade pratat om dom hela dan haha. Du saknades Nadja!!

 

 

 

 

20130621-204939.jpg

 

Vid middagsbordet ville någon testa Karros fina hårspänne… Åh det är så sött när hans hår lockar sig! Inte så konstigt i och för sig eftersom både jag och F har självfall i våra kalufser. Ni ska få se Elions outfit igår, helt egenvald och ganska katastrofa haha! Fotade med systemkameran igår och tänkte som alltid att jag måste använda den mer!

 

 

 

20130621-204952.jpg

 

Mitt sällskap igår! Haha fulkort, fulkort sa Karro! Jag måste träna på det…

 

 

 

20130621-205004.jpg

 

Efterrätt och filmmys blev det när Elion hade somnat. Jag Elion han såklart också äta melon, jordgubbar och glass men han var sååå trött och somnade gott vid 19. Vi såg 21 & over, KUL!! Sen fastnade vi med Quizkampen, också jättekul ju!

 

 

 


Kommentarer


  1. karolin 22 juni, 2013 on 11:42 Svara

    Haha! JA! Du måste öva! Vissa är ju naturals, bara att knäppa kortet så är fulkortet taget liksom, men du behöver ju anstränga dig för att bli ful haha!
    puuuuss

  2. Åh fina du, vad vacker du va på dina midsommar bilder.

    En sak jag måste få veta är vart du köpte dina fina chips skålar?! Jag har sökt länge efter ett par fina men hittar inget jag kan känna är värt att klicka hem. Ja jag vet, det är bara chips skål, hur svårt ska det va men jag är lite petig på vad jag klickar hem, ha ha.
    Tacksam för tips tjejen!

    Hoppas du fick en kanon fin Midsommar!
    Kram

  3. alexandra 22 juni, 2013 on 20:01 Svara

    Har försökt bli gravid i 9 månader utan resultat. Jag minnsatt du också försökte ett tag, 8 månader om jah inte minns helt fel. Tänkte fråga dig om råd i detta. Använde ni ngt hjälpmedel för att lättare kunna bli gravida. Trots mys kring äl funkar det inte…blir mer och mer ledsen över detta.s slutade med p piller juni 2011…

    • Evelina 22 juni, 2013 on 22:22 Svara

      Som Sofie skriver kan ni söka hjälp om ni inte blivit gravida efter ett år… Det tog 8 månader innan jag blev gravid och varför det blev så är det ju ingen som vet (vi var särbos vilket såklart inte underlättade haha) men nu i efterhand var det såklart just precis så det skulle vara, annars hade det ju inte blivit just Elion. Så även om det är jobbigt just nu kommer det kännas SÅ värt det sen!! Kram!

  4. Sofie 22 juni, 2013 on 20:46 Svara

    Alexandra: 9 månader är ingenting! .. För de allra flesta tar det så pass lång tid. Slappna av och försök att inte tänka på det allt för mycket.. Hmm.. inte lätt, jag vet.. För oss tog det 2,5 år .. Men sen blev jag plötsligt gravid. Och med nummer 2 gick det mycket snabbare 🙂
    När det har gått ett år har man rätt att få hjälp.. Har du inte blivit gravid inom ett år så tycker jag ni ska gå och undersöka er.. Kan kännas skönt att veta att allt är bra.

  5. Camilla 22 juni, 2013 on 21:23 Svara

    Din klänning är så vacker, vart har du köpt den? Och hur lång är den?

    Jag letar klänning till ett bröllop 😉

    • Evelina 22 juni, 2013 on 22:20 Svara

      Love it! Fast den finns tyvärr inte att köpa nu, den fanns på lindex för två somrar sen… Kram!

  6. Johanna 22 juni, 2013 on 22:36 Svara

    Så fin du är! 😀

  7. Camilla 23 juni, 2013 on 11:05 Svara

    Attans, jakten går väl vidare 🙂
    Tack för svar.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna