VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag minns alla åren som jag glömt bort även fast dem gjort ont så har de hjälpt mig nått

Hej hej! Skrev ju nyligen om sommarens bästa låt i ett inlägg… Ångrar mig och har hittat sommarens bästa artist till och med! Såg igår att världens finaste lillasyster lyssnade på Thomas Stenström på Spotify och jag vet att hon har väldigt bra musiksmak (började även lyssna på Ross Copperman tack vare henne) så jag testlyssnade såklart… Och blev fast! Ofta kan det ju annars  ta ett tag innan man liksom blir kär i texter och sound. Bästa är Skall aldrig mer få bränna mig, Detsamma, Full av liv , Fatta de och Krossade drömmar. Om ni vill ha alla låtar har jag en lista på spotify. Blir lätt dagens jobbmusik!

 

 

 

20130620-085940.jpg

 

 

Sen har jag även ännu en gång insett att jag MÅSTE göra en fjärilstatuering. Måste. Den skulle stå för så mycket! För att jag klarade mig förbi tuffa år. För att jag nu känner sån lycka över livet. För att man ska våga förändra sitt liv. When it feels like you are about to fall, it might be that you are about to fly. Håller ju på att ta bort min handledstatuering, men jag är tveksam till att den kommer försvinna helt, i alla fall inte delar av den, så jag har vant mig vid tanken på att kanske få tatuera över den sen istället. Och då måste det i så fall bli en fjäril. Finns inget annat motiv jag skulle vilja ha för texter är ju annars min grej. Vi får se! Nästa vecka är det dags för nästa behandling så jag ska fråga Elizabeth då. Jag är ju inte känd för mitt tålamod när det gäller sånt här i och för sig haha… Rätt komiskt att jag ändå lyckats bli så otroligt envis på samma gång. Fast det hör nog till målmedvetenhet att göra i och för sig och det är ju en rätt bra egenskap att ha ;).

 

 


Kommentarer


  1. Josefine 20 juni, 2013 on 10:19 Svara

    Fjärilar är så vackert, kvinnligt och symboliserar för mig frihet och att våga. PUSS

    • Evelina 20 juni, 2013 on 12:37 Svara

      Håller med dig! Puss!

  2. Johanna 20 juni, 2013 on 11:57 Svara

    Kan du inte dela om du har ngn bra tränings-lista?! Trevlig midsommar!!

    • Evelina 20 juni, 2013 on 12:37 Svara

      Har en work out-lista på min spotify! 🙂

  3. Christel 20 juni, 2013 on 13:29 Svara

    Fjärilar är fina =)
    Hur kan man minnas något man glömt ??
    Kanske menade du förtränga ………. hi hi
    Nu märkte jag ord igen =)
    Ha en trevlig midsommar med lillE
    Kram

    • Evelina 20 juni, 2013 on 16:03 Svara

      Haha nu var det Thomas Stenströms ord du anmärkte på ;)… Jag tänker att man såklart minns men har gått vidare? Fokuserar inte på det och vet att man formats till det som är, av det dom varit. Ha en fin midsommar du med!
      Kram

  4. Angelica 20 juni, 2013 on 20:51 Svara

    Såg på tvn häromdagen o då visades housewives of ”nånting”, där var det en av fruarna som tog bort flera tatueringar o det tog bara 15 sek, att ta bort en hel tatuering! De typ brände bort den.. kanske finns nån sån ”mirakel metod” här också??

    • Evelina 20 juni, 2013 on 21:50 Svara

      Wow! Ja det hade ju varit något 🙂

  5. Anna W 23 juni, 2013 on 19:50 Svara

    Jag gjorde min första tatuering när jag var 15, och just en fjäril. Jag gjorde den på min första resa på egen hand och den symboliserar otroligt mycket för mig – frihet, erfarenheter osv osv. Fjärilar är så vackra! Vilket fint citat också ”When it feels like you are about to fall…”!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna