VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Monday morning

 

 

Godmorgon måndag!

 

 

Jag är en sån som älskar måndagar (här på kontoret tycker de att jag är lite konstig för just det, att jag inte dricker kaffe och för att jag brinner lite för att sortera på rätt sätt här haha), speciellt när helgen har varit den bästa och veckan startar med sol ute och i sinne. Bästa förutsättningarna. Och så är det midsommarveckan! Det enda negativa med det skulle väl vara att det snart börjar gå mot mörkare tider igen. Är inte redo för det någonstans!! Kanske känns annorlunda efter fyra semesterveckor :). Jag är SÅ glad och harmonisk just nu, vill att det ska hålla i sig länge, länge. Njuter varje sekund med den här lyckokänslan i hjärtat. Vet ju att det förr eller senare kommer downs igen men jag ska försöka sluta med det där att tänka ATT det kommer sämre dagar. Rätt knäppt egentligen, att gå runt och vänta på det och tänka att det inte väl kan kännas så här bra hur länge som helst. En skada jag fick med mig från min uppväxt men jag tror att jag börjar lyckas bekämpa det nu äntligen. Det kan ju faktiskt vara bra alltid, åtminstone kan allt vara bra i grunden liksom, om man gör och väljer rätt… Jaja, jag njuter som bara den i alla fall, precis som det ska vara. Livet är ju faktiskt underbart!

 

 

 

 

 

 

 

I fredags fyllde Crescentbloggen 1 år! Galet vad snabbt det har gått… Vi firar det med en tävling, kika in och var med så kanske det blir du som pimpar vagnen med en mugghållare inom kort… Perfekt till vattenflaskan eller kaffemuggen!

 

 

STOR måndagskram!

 


Kommentarer


  1. Nana 17 juni, 2013 on 10:29 Svara

    Har också tänkt på det där med att när allt är topp så är det så lätt att börja fundera kring när det kommer downs igen, visst livet är en berg o dalbana och det bästa är väl att ta det som det kommer för det är ju egentligen inte så mycket man kan göra åt, livet är upp och ner, ner och upp. Det just det som gör det så spännande, mångfalden. Hur kan man annars uppskatta något som är konstant?
    Trevlig måndag!

  2. Christel 17 juni, 2013 on 10:35 Svara

    Ta vara på den härliga känslan =)
    Hoppas du o lillE får många fina dagar på din semester =)

  3. Emma 17 juni, 2013 on 14:12 Svara

    Vad roligt att du skriver om det just idag Evelina, att njuta av dagen, för på väg till jobbet gick jag och tänkte på det. Att leva i nuet och vara lycklig – det är svårt ibland när man längtar efter något mycket! Men varje dag är faktiskt värdefull.

    Ha en fin måndag!

    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna