VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Eve Äppelträd

 

Vi tog en kvällsprommis till affären för att njuta av sommar och sol. Elion fick måndagslyx i form av en piggelin. ”Den heter piggelin” sa jag ”ifall du vill ha den nån annan gång igen. Haha, jag brukar ju kalla dig piggelion ibland”! Efter två sekunders funderande får jag ”OCH JAG BRUKAR KALLA DIG FÖR ÄPPELTRÄD HAHAHAHA…” till svar. Haha!

 

Sen plockade vi blommor längs vägen samtidigt som vi pratade om allt och inget och jag njuter verkligen av tiden som är nu. När han var bebis sa jag att jag älskade varje fas med honom, men att jag längtade efter att kunna prata med honom så här som man kan nu. Och det är verkligen lika fantastiskt som jag trodde! Vilka knasigheter man kan få höra alltså, det ger MÅNGA skratt :).

 

Imorgon ska vi byta in vår vagn! Ska bli kul med lite förändring. Han är ju egentligen lite för gammal för en vagn men med tanke på distansen vi ofta tar oss med benkraft måste vi ha en vagn. Han går mycket själv men emellanåt måste han sitta i vagnen en stund!

 

 


Kommentarer


  1. Lisa M 17 juni, 2013 on 21:20 Svara

    Haha underbart! 🙂 De är för härliga, och denna åldern är så charmig, fantasi som heter duga. Min kille fyller 4 nästa vecka, det är sjukt att det går så fort. Ah! Stanna tiden bara lite?! Hur som haver, ni två är så fina. Kram från mig, en trogen läsare som kommenterar alldeles för lite hihi

  2. Malin Mamma Till 2 18 juni, 2013 on 00:20 Svara

    Va fina bilder. 🙂 Barnen är för underbara och goa ibland med deras fantasier och prat i allmänhet. 🙂

  3. Christel 18 juni, 2013 on 09:05 Svara

    Din lillE är så söt =)

  4. J. 18 juni, 2013 on 10:26 Svara

    Vad stor han har blivit! Satt och tänkte på att det måste vara lite extra kul att växa upp nu tidsmässigt när bloggar, Instagram och sånt är så stort… med förutsättningen att den ena eller båda föräldrarna sysslar med det. Elion har ju som en väldigt stor bebis/utvecklingsbok att läsa när han blir äldre. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna