VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bilder från en sommarkväll…

Sådär då! Färdigtränad och färdiglunchad och lite till, fick sällskap av F på bodypumpen (lillE hängde på Kids club) och sen tog vi en lunch i lekparken. Hade träningsvärk från igår men det gick bra ändå! Fredrik var impad över mina axelmuskler men de övningarna tycker jag är allra roligast så säkert det som sporrar mig lite extra. Älska BP! På måndag är det dags för nytt upplägg på passet efter 10 veckor med samma, det ska bli kul att testa!

 

Nu har jag duschat och fixat hemma och ska bara softa en stund. Göra ingenting i soffan, har ofta inte ro till det men det blev inte många timmars sömn inatt så jag är trött. Fast glad! Har haft en perfekt start på helgen… Och solen skiner (till och från i alla fall)!

 

 

 

Igår kände Karro för myskväll och jag för att träffas på stan… Sa att hon i så fall fick välja var vi skulle äta och hon skulle fundera. Efter några timmar frågade jag om hon tyckte jag var helt knäpp om jag föreslog mcdonalds av alla ställen? Du är underbaaar svarade hon typ för hon hade tänkt samma sak men inte vågat fråga. Det är verkligen vi i ett nötskal, tänker alltid lika! Och inte speciellt kräsna med maten alltså haha…

 

 

 

 

 

Älskade vän, vad jag är glad att våra vägar möttes och att du finns i mitt liv… Härefter (efter att ha suttit på mcdonalds i två timmar och pratat ikapp oss efter lång tid ifrån varandra) skiljdes vi åt, hon åkte till Shima och jag mötte upp Mr Butterfly med vän!

 

 

 

 

 

 

 

 

Haha inte helt nykter fotograf tror jag! Kanske inte vi heller… Många konstiga och suddiga bilder blev det men syftet var egentligen att fånga den vackra himlen i bakgrunden! 😉 Vår stad är så fiiiin med mycket vatten runtomkring.

 

 

 

 

 

 

Satt här och myste en stund med öl och vin innan vi sa hej då tog en taxi hem!

 

 

Älska sommar!!

 

 

Sommarens bästa låt hittills – Get lucky med Daft Punk

 

 

 


Kommentarer


  1. karolin 15 juni, 2013 on 17:49 Svara

    Åh jag håller med! Jag ÄLSKAR den låten!! Den spelades när jag träffade lilldansken så jag tänker alltid på honom när jag hör den haha!
    Och du! Jag är minst lika glad över att vi träffats!! Min tvillingtänkare haha!
    puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna