VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

because when you stop and look around, this life is pretty amazing

Vilken vecka. Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig så det blir en vettig text ens haha. Är något så otroligt ofokuserad och ostrukturerad i tankarna. Alldeles dimmigt innanför pannbenen. Och så vill jag inte skriva om vad det är som har hänt heller. Måndagen började bra ändå, jag var så sjukt effektiv på jobbet, tränade, hejdåmys med lillE… Och sen PANG. Inser nu att jag nog blev väldigt, väldigt påverkad av det som hände. Såklart. Tanken på att förlora någon man bryr sig väldigt mycket om har nog den inverkan på en. Och så är det den där tankeställaren man får. Idag har jag helt plötsligt börja fundera på att plugga igen! Är det något jag vill göra? För om det är måste jag göra det innan det är försent. Typ. Jag har skrivit det ofta, ofta innan men det är nog ta mig fasen inte förrän nu jag menar det på riktigt – ta vara på ditt liv och dagarna i det! Gör det du blir lycklig av, det du tror att du blir lycklig av (för du kan ju göra misstag men då har du i alla fall testat och lärt dig något), var med människor som vill dig väl och som ger energi. Njut av att vara frisk och faktiskt kunna göra allt det du drömmer om. Förverkliga dina drömmar. Njut av att förverkliga och njut när du har förverkligat. LEV precis så som du vill och verkligen ta vara på livet och dagarna i det. Ingen vet vad som händer imorgon så lite ska man nog leva som om idag vore den sista. Älska livet och dig själv. Det är ju faktiskt himla dumt att inte göra det när man kan.

 

 

 

 

 

 

Har sovit jättemycket inatt men är fortfarande hur trött som helst. Det tar på krafterna att oroa sig, och få en så rejäl tankeställare från ingenstans. Jag tog förmiddagen ledigt idag (och jobbade en stund längre istället) och det var nog välbehövligt för att kunna åka iväg till Italien. Och Italien behövs nog också. En paus med trevligheter i annan miljö. Nu blir det promenad, också ett bra sätt att rensa tankarna. Har för övrigt jordens träningsvärk i mage, rumpa och lår men träningsvärk är bara ontskönt. Bra att få mjuka upp kroppen ute i det fria, det är ju bara för underbart att det äntligen är sommar!

 

 

Ta hand om dig och dina nära!


Kommentarer


  1. Malin 5 juni, 2013 on 19:12 Svara

    Det är inte för sent att plugga! Det kan vara bra att göra det vid ”lite senare år”. När man är runt 19-20 är man fortfarande så ung och kanske ångrar sina val. När jag pluggade till lärare var många studiekamrater runt 30-40 år. Jag ska också åka till italien, Milano, imorgon och samla energi med tre vänner. 🙂 Ha en skön resa! Hälsningar en bloggläsare

  2. Cintya 5 juni, 2013 on 19:23 Svara

    Vet precis vad du menar. Hoppas att allt blivit åtmistone lite bätrte med **** ! Idag hände det Caitlyn något så hemskt. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv! Tack och lov hade hon en skyddsängel vid sin sida!!! Men man får verkligen en helt annan syn på saker och ting… Ha en fin fin resa så ses vi när du är tillbaka! <3

  3. Linnea 5 juni, 2013 on 19:31 Svara

    Usch, jag får ont i magen när du säger så… 🙁 Jag vill inte veta vad som hänt, men vad eller vem det än handlar om, är denne på bättringsvägen?

    • Evelina 5 juni, 2013 on 19:55 Svara

      Ja! Tack och lov… Men vad rädd man blir när man inser hur fort allt kan ändras! Kram

  4. Emma 5 juni, 2013 on 19:55 Svara

    Plugga blir du nog aldrig för gammal för. Jag pluggade när jag var 20-25. Och nu pluggar jag igen då det jag pluggade innan inte alls passade mig. Nu ger pluggandet så himla mycket mer, lite livserfarenhet och arbetsliv hjälper verkligen i studierna.

    Ha det fint i Italien 🙂

  5. Cecilia 5 juni, 2013 on 20:05 Svara

    Styrkekramar till dig, världens bästa bloggförfattare! tack för att du finns i bloggvärlden och för att du påminner om vad som är viktigt i livet när jag själv alltför ofta tappar bort det i bruset. KRAM

  6. Karoliina 6 juni, 2013 on 10:02 Svara

    Fick i veckan reda på att jag med största sannolikhet inte har något jobb att komma tillbaka till efter min mammaledighet och har också funderat på att plugga.
    Vi är ju lika gamla och jag tänker att det nog bara är nyttigt att vara ”äldre” hahah!
    Men visst är det konstigt att ställa om sig till skolan igen, det är ju så längesen sist. Och framförallt, VAD vill jag bli?!
    Ha det fantastiskt i Italien. Ät mycket glass, den är ljuvlig! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna