VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sommar & Sol

20130530-125257.jpg

 

Bilder från min lunchpromenad! Det är verkligen SOMMAR nu, underbart. Skolbarn som har sista dagarna (många besöker glassfabriken nedanför oss) och även vi på kontoret är lite extra spralliga nu med Italienresan så nära. Visste ni förresten att min headerbild är fotad där uppe på berget? Där finns en restaurang och minigolf. Och fiin utsikt!

 

 

 

 

På tal om Italien så kommer vi alltså bo i Bergamo! Milano vet jag ligger nära men är det värt att besöka? Vet inte alls vad the bosses planerat men jag vet att just storstad och shopping inte lockar en del av kollegorna, de av det manliga slaget som inte uppskattar just sånt. Själv vill jag mest bara se världen, typ (strosa i affärer är också mysigt såklart)!

 

Vi har precis ätit och ska ge oss ut på en prommis med sparkcykeln / barnvagnen. Barnvagnen får följa med tills när den lillE inte orkar ta sig fram för egen maskin mer. Det märks att han blir tröttare av värmen för han sover längre på morgnarna just nu. Fast det gör han väl inte imorgon eller i helgen nu när jag skrev om det haha! Puss på er ♥


Kommentarer


  1. Sanna 31 maj, 2013 on 08:46 Svara

    Min mamma och syster var i Milano/Bergamo för ett år sedan. Bergamo är mycket finare/mysigare/trevligare men det finns mkt att se i de äldre delarna av Milano, bl.a. En enorm och jättevacker katedral. De gamla delarna av Milano är fina, men annars är det en industristad. Du kanske kan locka med grabbarna till stan med en rundtur på San Siro (Milans hemmaarena). Den är rätt imponerande 🙂
    Men som sagt, vill du strosa runt och mysa av vacker miljö så är det Bergamo som är vinnaren 🙂

  2. Maria - Mamma till tre 31 maj, 2013 on 12:54 Svara

    Jag kom hem från Italien igår, var i Milano (med en dagstur till Garda-sjön) och nåt man inte får missa när man är i Milano är katedralen (Doumo), den är sååå vacker! Men annars tyckte inte jag att det var så mycket att se i Milano – om man inte vill shoppa =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna