VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hard work

20130529-163433.jpg

 

Idag väntade mitt favoritrouge på hallmattan, på riktigt den perfekta nyansen av peachigt. Trodde inte att det gick att få tag på längre men beställde från Lily Lolos hemsida. Synd att jag inte fick det till bröllopet men jaja… Ingen döviktig detalj direkt ;).

 

 

 

Jag överlevde jobbdagen som innebar några timmar fysiskt arbete, något jag inte är van vid så jag är heeelt slut! Fast lite kul att bryta av det vanliga arbetet och faktiskt så är det ju så att när man gör något som man kanske inte tycker är det allra roligaste, börjar uppskatta sitt vanliga. Så är det nog ofta. Vi uppskattar det vi har alldeles för dåligt. En sak som jag har jobbat mycket med och fortfarande gör är att visa känslor och säga vad jag tycker och tänker. Min uppväxt gjorde att jag var rätt sluten på det området. Inte många kramar eller varma ord där inte, men jag tänker som jag brukar säga ibland. Gör om och gör rätt. Jag vill vara den som ger en extra kram och fina ord. För jag vet ju hur glad man blir av det. Du kan bara inte ge för många komplimanger så strö fina ord omkring dig! Gör någon dig glad? Säg det! Finns ingen anledning att hålla sånt inom sig!

 

Nu ska jag duscha av mig dagens jobb, ställde faktiskt in träningen till och med haha. ORKAR inte och dessutom är jag halvförkyld. Vågar inte riskera någonting med tanke på att Italien är så nära nu. Nästa vecka bär det av, ska bli skönt med medelhavsvärme och nästan inga måsten. God mat och vin… Bra jobbförmån ändå ;).


Kommentarer


  1. Annika Zimmerli 29 maj, 2013 on 17:24 Svara

    Synd bara att det är varmare i Sverige än norra Italien just nu :)! Vi aker om 14 dagar och jag följer vädret som en galning. Det ser ut som att det sjukt daliga vädret som ligger över central Europa börjar förvinna. Äntligen!

  2. ha ha ha ” bra jobbförmån” ja verkligen! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna