VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Några frågor, några svar

Nicole skriver:

Du är min största inspirationskälla vad det gäller inredning av hemmet, kan du inte visa bilder på alla rum i din fina lägenhet? Ha en fin dag, vackra Evelina. Kram!

 

Svar: Tack söta du! Det känns som att jag redan gjort det lite då och då? Här finns inlägg med bilder på hur det ser ut hemma hos oss! Här finns nog också en del… Kram!

 

 

 

 

Helena skriver:

Berätta mer om Mr Butterfly… vad heter han?

 

Svar: Haha jag förstår verkligen att ni är nyfikna… Vad ska jag säga om honom utan att avslöja för mycket? Han heter Tiger (i min värld gör han faktiskt det haha) är 31 år, pratar skånska, är väldigt rolig, social, driven och framåt… Lite rastlös precis som mig. Intensiv, målinriktad. Han är lite galen och knäpp men med en lugn sida och jag är av samma skrot och korn fast mest lugn med en lite galen och knäpp sida. Detta tror jag kan göra att vi kompletterar varandra bra, att vi om vi får rätt balans kan få fram det bästa i varandra. Han är väldigt barnkär och väldigt fin med lillE vilket såklart är en av de viktigaste punkterna. Brutalt ärlig med ett hjärta av guld. En tuff man med en mjuk insida. Det sista fick jag nog verkligen inte säga om ni frågar honom men det är sant ;)…

 

 

 

 

s skriver:

Har F nån ny?
Äger ni huset fortfarande tsm?
Tror du att du o F kommer hitta tillbaka till varann igen?

 

Svar: F dejtar också men jag vet inte jättemycket och skulle mest troligt inte säga så mycket även om jag gjorde det  ;)… Vi äger huset tillsammans men är på gång med bodelningen. Jag tror inte att vi kommer hitta tillbaka till varandra, nej. Det finns såklart de som hittar tillbaka till varandra men jag är tveksam till det. Har man en gång bestämt sig för att man inte är rätt för varandra är man nog aldrig det. Om det inte beror på till exempel att man träffas vid helt fel tidpunkter i livet, att man inte är synkade i var man är. Men är det en persons egenskaper eller personkemi som gör att man gör slut finns nog inte så mycket att göra för att man ska vara mer rätt för varandra en annan gång.

 

 

 

 

fru gunnarsson skriver:

Vart är brallorna du har på dej köpta? Loveit!

Vart beställer/köper du kläder?

Hur ser du på din o Mr B´s framtid ihop? är han den du vill ha mer barn med? :)

Har F hittat nån ny? hur känns de för dej?

För övrig är din blogg den första ja läser varje kväll, ja älskar ditt sätt o tänka och leva <3 Kramar till dej från mig

 

Svar: Brallorna är favoriiiter köpta på ginatricot förra året.

Favoritmärken på kläder är hunkydory, chillnorway, oddmolly blandat med hm, ginatricot och vila… Tröttnar lätt på kläder så köper gärna mycket budget och blandar med dyrt.

Alltså… Jag skulle inte vara med honom om jag inte kunde se oss tillsammans även i framtiden. Jag är inte sån som är med någon som tidsfördriv. Men vi har inte känt varandra speciellt länge och det är såklart för tidigt att säga vad som kommer hända!

Jag vill väldigt gärna att Fredrik ska hitta någon som gör honom till världens lyckligaste. Han förtjänar det och kommer göra en annan tjej till världens lyckligaste tillbaka!

TACK och kram!

 

 

 

 

K.O skriver:

När visste du att det var dags att skiljas ? Jag menar hade du känt det en tid eller kom du bara på att du ville vara själv ? Tog känslorna slut ? Lever själv i denna frågan just nu och vet inte vilken väg jag ska ta =/

 

Svar: Jag hoppas inte att det finns någon som gör slut med någon (om man varit tillsammans en tid) eller skiljer sig för att man en dag vaknar upp och känner att man vill vara själv. Att vi skulle dela på oss var absolut inget impulsbeslut utan något som väl växte fram med tiden kan man säga. Vi skulle aldrig bestämt oss för det om vi inte ansåg att det var den allra sista utvägen men det var precis vad det var.

 

 

 

 

Tilda skriver:

Jag gillar antingen eller frågor;

 

Rosor eller tulpaner
Lgh i stan eller villa på landet
Vin eller öl
Kött eller fisk
Sola eller bada
Springa eller
Cykla eller bussen
Storhandla eller småhandla
Kärlek eller pengar
Duscha eller bada

Aldrig mer träna eller aldrig mer festa (då antar jag festa-festa, inte aldrig mer alkohol? Fast svårt med begreppet festa, för umgås med människor på uteställen kan ju vara rent umgänge utan att vara fest i den bemärkelsen? Vill såklart fortsätta vara social :))
Aldrig mer godis eller aldrig mer chips
Aldrig mer få ha jeans eller aldrig chinos (kan egentligen inte välja men måste jag säger jag nog aldrig mer jeans för jag är inne i en riktig chinosperiod)

 

 

Hur tror du ditt liv hade sett ut om du inte haft Elion?

Jag kan faktiskt inte tänka mig ett liv utan Elion… Han ÄR mitt liv. Men om jag hade väntat med barn tror jag säkert att jag hade pluggat! Eller jag vet inte. Nej det hade jag nog inte gjort haha. Kanske hållt på med hästar på fritiden i alla fall? Det är nåt jag skulle vilja göra men känner att det tar för mycket tid. Men egentligen inte speciellt annorlunda. För mig är det bara att förgylla tillvaron att ha barn, jag skulle inte vilja ändra på något annat och han hindrar liksom inte mig från att göra något heller. Det är bara att jag inte har lika mycket tid till fritidsintressen, speciellt inte nu med varannanveckalivet för innan kunde jag ju åka iväg och göra saker kvällstid.

 

 

Vilket är ditt bästa respektive sämsta minne? (som du vill dela med dig utav)

Bästa minne – att få upp Elion på bröstet. OSLAGBART. Finns nog inget häftigare. Och rätt häftigt att känna reda då att dig, dig skulle jag kunna dö för….

 

Sämsta minne – telefonsamtalet där jag fick veta att en av mina finaste vänner hade varit med i en bilolycka och inte klarat sig. Vi var 19 år och precis tagit studenten.

 

 

Du gillar ju peppande ord och meningar, vilket är ditt favorit citat?

Det är nog min ena tatuering – with every heartbeat. Jag vill leva och känna varje hjärtslag. Älska fullt ut. Ta vara på varje sekund. Lite carpe diem sådär. Känna att jag ger allt och gör mitt bästa. Det tror jag kommer göra mig till en glad tant i framtiden :). Är en sån där som kan älta på riktigt och är livrädd för att göra det på ålderns höst!

 

 

Vad drömmer du om? (Kan vara orealistiskt)

Jag drömmer om familjeliv, bra med pengar, många resor…. Att få vara lycklig bara! Väljer ett underbart vardagsliv framför till exempel EN upplevelse som skulle vara WOW.

 

 

Vad tror du att du gör om 10 år?

Jag tror, som den hopplösa romantikern jag är, att jag är omgift och har ett eller två barn till. Okej gärna två barn till. Eller tre haha? Jag tror att jag jobbar med ungefär samma saker som idag men mer ekonomi eller försäljning. Hoppas att jag bor i villa och känner ett livslugn och inte är lika rastlös som idag. Och kanske har en häst dårå?

 

 

Vill du ha fler barn? Tror du att du kommer få fler barn? Skulle du kunna adoptera?

Ja och ja! Jag bara måste få vara med om det magiska i att vara gravid och föda barn igen. Kan absolut tänka mig att adoptera om det inte skulle fungera på naturlig väg.

 

 

Hur viktigt var det för dig att få bli mamma? Var det något du drömde om långt innan eller var det en underbar ”slump”?

När jag fyllde 20 hände nånting och jag blev väldigt barnsugen. Har alltid varit barnkär men inte riktigt tänkt mig som mamma. Nu skulle jag hellre ha 10 barn än inga alls :).

 

 

Nu har jag ställt massa frågor och är det någon du inte vill svara på så är det bara att du inte tar med den.
Tack för en mysig blogg.
Kram Tilda i stockholm

 

Svar: Haha älskar dina många frågor! Har svarat efter varje fråga istället eftersom det var så många. Tack för att du läser! Kram från mig

 

 

 

 

erika skriver:

Vilka namn skulle du vilja döpa eventuella syskon till Elion till? tjej och killnamn :)

 

Svar: Jag har faktiskt ett killnamn som jag tycker är exakt precis lika fint som Elion men det säger jag inte till någon. Nästa som får veta det är pappan till mitt nästa barn ;)… Men pojknamn som jag också tycker är jättefina är Tristan och Levi. Tjejnamn tycker jag är svårare men om Elion varit en tjej hade han hetat Hailey eller Isabelle ;)…

 

 

 

 

emma skriver:

1. Hur tog F det när du träffa Mr Butterfly?
2. Hur orkar du vara så snygg hela tiden och även vanliga hemma dagar? Har själv lätt att ”sunka” ner mig även om jag vet hur skönt det är att piffa till sig. Några tips?

 

Svar: Känns för privat att svara på det första. Att jag orkar vara snygg hela tiden? Haha tack men jag kan lova att jag inte känner mig snygg alla dagar! Men visst är jag en sån som, även om jag går hemma själv en dag, bara måste fixa mig i alla fall lite. Blir gladare då! Rakar till exempel inte benen för någon annan (inte i första hand i alla fall) och jag känner mig piggare om jag får på mig kläder och lite smink. Sen är jag ju en sån som gärna har comfy vardagskläder och inte sminkar mig speciellt mycket, men ja. Gillar att känna mig fräsch helt enkelt! Tips… Förrutom att ha rent hår och fina naglar och rakade ben (basic och a och o för mig)? Alltid ha på dig det du känner dig fin i! Bara det tycker jag gör att man mår bättre och känner sig piggare och gladare. Vilket leder till glada ögon, vilket i sin tur leder till att man har det viktigaste för att vara snygg :).

 

 

 

 

Fler frågor, fler svar kommer…. 🙂

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna