VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En kärlekens dag

Bröllop. Så vackert så vackert. Jag fick kämpa emot tårarna typ samma sekund som kyrkklockorna började ringa men så är jag kanske rätt känslosam också… Och när det blev solosång, Utan dina andetag. Oh my! Otroligt vacker cermoni, lättsam (och då menar jag prästens sätt att vara och hans sätt att få alla att skratta flera gånger) och kärleksfull. Och vilket väder! Sommarvärme och sol trots att det förutspåddes regn.

 

Jag kommer från samma stad som både bruden och brudgum men det var först när vi fick veta att våra pojkvänner pluggade tillsammans i linköping som jag och Elin började hänga. Åkte upp till linköping tillsammans på helgerna och flyttade upp samma år eftersom vi tog studenten samtidigt. Så vi har känt varandra rätt många år nu! Är så glad att vi fick vara med på deras dag! Och jag är så glad för att jag får förmedla lite av dagen härinne. Älskar att fylla min blogg med vackra dagar och kärlek!

 

 

 

 

De nygifta tu

 

 

 

 

 

 

 

Välkomstmingel!

 

 

 

 

 

Skål för Elin & Hampus!

 

 

 

 

 

Vackraste brudbuketten, pioner måste vara världens finaste blomma??

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ser ni utsikten eller? Ljuvlig!

 

 

 

 

 

Gott, gott och gott. Saknade riktigt vin till maten dock, jag körde ju hem mitt i natten så fick nöja mig med välkomstbubbel och så smuttade jag lite på rödvinet till huvudrätten.

 

 

 

 

 

 

Bloggande barnvagnsexpert, tror jag kanske sålde en vagn tack vare detta 😉

 

 

 

 

 

Lekar!

 

 

 

 

 

Tal!

 

 

 

 

 

 

Ännu mer lekar!

 

 

 

 

 

Sen blev det vackraste kvällningen… Solnedgången på Hovs hallar får MVG!

 

 

 

 

 

Blivande Crescentbebis?

 

 

 

 

 

Ja ni ser ju, Fredrik pussar till och med andra tjejer framför mig så visst har han också gått vidare ;)… Haha skämt åsido! Både Elin & Hampus fick många pussar när den andra gick på toaletten. Men mest pussade de varandra såklart!! Sötaste paret är dom :).

 

 

 

 

 

En rolig historia pågår vid mitt bord…

 

 

 

 

 

Ja ni ser… Vackraste solnedgången! Vid 23-tiden var det dags för brudparets första dans och däromkring började vår bil sätta på larmet ungefär var femte minut så efter sex joggingturer till bilen gav vi upp och åkte hem mot pappa där Elion sov. Lång bilresa så blev inte många timmar sömn den natten men det var det såklart värt alla gånger om! Hoppas de andra stannade kvar och dansade lääänge ;)… Hoppas att Elin & Hampus får en underbar bröllopsresa  och att de lever lyckliga tillsammans i alla sina dar!

 

 


Kommentarer


  1. Christel 27 maj, 2013 on 21:20 Svara

    Alltid kul med bröllop =)
    Fint brudpar =)
    Tjejen på bilden där ni skålar med brudparet har en vacker grön klänning =)

  2. Riktigt fina bilder, härligt att se hur ni fortfarande umgås som vänner du och F. I love it. Och härligt att se så många fina, vackra bilder och leenden. Människor som ser lyckliga ut, ler och mår bra.

  3. Maria 27 maj, 2013 on 21:43 Svara

    Tyckte väl att det var en ovanligt vacker solnedgång. Över det havet ser jag den varje kväll 🙂 (när det behagar vara klart väder vill säga).

    Såg riktigt härligt ut!

  4. Linnea 27 maj, 2013 on 22:05 Svara

    Är det Anni där i grön klänning, syster till bruden? Om det är det så har jag gått i samma klass som henne 🙂

  5. fia 28 maj, 2013 on 08:25 Svara

    Så himmla vackert allt var och så fin bukett.
    Kul att läsa din blogg med allt det vackra.
    önskar dig en toppen dag.

  6. På Selmas gata- Inredning, DIY 28 maj, 2013 on 18:20 Svara

    Vilket fantastiskt bröllop det verkar ha varit! Precis som man önskar sig med goda vänner och härlig stämning! Och du var helt strålande i den vackra klänningen- sådan fin färg det var på den.

  7. Kim 31 maj, 2013 on 07:39 Svara

    Vad mysigt det såg ut! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna