VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En ny dag att fylla med det du vill

 

Något jag har insett är just detta ovan. Det är bara NU du kan påverka och det är där fokus och prioritering ska finnas. Även om färdriktning såklart påverkar framtiden. Men om du gör det bästa nu, alla dagar, så är jag övertygad om att även framtiden blir bra!

 

 

 

 

Onsdag och barnledig kväll. Ska bodypumpa direkt efter jobbet tänkte jag och sen blir det en kväll med Mr Butterfly. Imorgon får jag och lillE extra tid när förskolan stänger efter lunch! Jag tog på mig de timmarna så F får jobba ikapp lite… Vi ska passa på att leka med Cintya & co nu när hela eftermiddagen är fri, var alldeles för länge sen nu! Men det är alltså imorgon. Nu kör vi idag, let’s have a wonderful wednesday! OK? Puss!


Kommentarer


  1. Evelina 22 maj, 2013 on 08:20 Svara

    Fina,tänkvärda ord på bilden som man dagligen behöver påminnas om. Tur du gav mig en tankeställare såhär på morgonen 🙂 ha en bra dag!! Själv ska jag snart glida ut till poolen. Kram

  2. Johanna 22 maj, 2013 on 09:11 Svara

    Kikar in, säger hej 🙂
    Det känns skönt att gå in och läsa din blogg. Att veta att jag inte är ensam om separation och allt vad det innebär. Att jag inte är den enda med växlande humör och bra dagar, dåliga dagar. Du är en stark kvinna! Önskar dig en fin dag!

  3. Ha ha, man skulle kunna tro att du gått hos min livscoach! Vi brukar säga just såna saker och fokusera på att leva här och NU.
    Hoppas du får en jätte fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna