VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

and i can’t help but stare because i see truth somewhere in your eyes

Efter regn kommer solsken. Det får nog bli lite av ett livsmotto för mig för jag blir ofta överraskad av att det faktiskt är så, även om jag vet det. Klättra uppför branta backar så väntar det härlig nedförsbacke. Lunchpromenad var välbehövlig idag! Det regnade i morse när jag körde till jobbet, nu är det strålande sol… Åh vad jag längtar efter att få hämta på förskolan idag! Blev så lycklig igår av ett filmklipp F spelade in när de låg och kvällsmyste… Ni vet att han varit väldigt pappig och sagt att han vill till pappa typ hela tiden? Mmm, igår sa han minsann att han ville sova hos mamma och BARA mamma. Gulligt av F att filma det för han vet att jag varit lite ledsen över det där, även om jag inte tar åt mig speciellt mycket. Men kul att höra har det såklart inte varit ändå!


Förresten, ni missar väl inte att spana in ”min” andra blogg? Det kommer hände MYCKET roligt där framöver :)…



20130515-131037.jpg


20130515-131049.jpg


20130515-131110.jpg



Har jag sagt att jag faktiskt gillade den här? Något som också överraskade mig för jag var otroligt skeptisk ;)… Nästan komplement till riktig choklad faktiskt!




(Bästa låten just nu)


Kommentarer


  1. Magdalena 15 maj, 2013 on 14:48 Svara

    Samma här. Gillar den. Men nog inte många som gör 🙂

  2. På Selmas gata- Inredning, DIY 15 maj, 2013 on 17:29 Svara

    Men vad gulligt av F att skicka en sådan film till dig! Vi är ju inte separerade men sonen är också extremt pappig nu, det duger BARA med pappa i alla lägen känns det som. Inte alltid jättekul…

    Måste spana in din andra blogg:) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna