VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lovely lördag!

Åååååhhhhh vad jag önskade mig en norrlandssommarnatt igår (ljust hela natten alltså)! När Elion somnat började jag på min tavla men det blev skymning alldeles för snabbt. Har liksom gått och tänkt på min tavla i flera dagar nu och den bara måste ut, ner på duken. Är jätteivrig att få den färdig haha. Är nog rätt pysslig och fixig av mig men det var längesen jag kände så här inför något annat än typ bara fixa hemma!

 

 

 

 

 

 

Koncentrerad, lite crazy kid…. Jeeez liksom, frågade ju bara om han kunde le lite? 😉

 

 

 

Det blev flyttat i helgplanerna och vi kör vänbesök i vår förra stad imorgon istället och lek med Cinyta & co idag. Först ett besök på gymmet! Spinning blire idag! Behöver lite kondition som motvikt mot alla bodypumppass även om jag helst skulle gå på BARA bodypump. Jag ääälskar den koncentrerade träningen ett bodypumppass innebär!

 

Morgonkram!

 


Kommentarer


  1. Vilken rolig idé med tavlorna. Blir kul att se slutresultatet sen.

  2. Sofie 11 maj, 2013 on 11:15 Svara

    Håller med dig! Finns inget bättre än bodypump, man utmanar sig själv hela tiden o det är så roligt när man märker resultat och när man orkar mer. Underbart! Tack för en fin blogg. Kommenterar typ aldrig men läser varje dag. Önskar dig en underbar dag!

  3. Agneta 11 maj, 2013 on 17:59 Svara

    Fin han är gossen! Lycka! Ser fram emot att se era färdiga konstverk. Ha en fin kväll!

  4. Hanna 11 maj, 2013 on 18:57 Svara

    Haha va go han är lilla E 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna