VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagen efter

Heeej! Jag får be att återkomma med bilder från gårdagen lite senare (många bilder, många minnen och inte riktigt fokuserad ännu haha)! Vet inte riktigt vad jag ska skriva heller, förrutom att det var en helt sjukt kul kväll och natt! Seriöst så log hela jag inifrån och ut hela kvällen och gör fortfarande. Mycket skratt, mycket rödvin, många härliga människor och jag blev överraskad IGEN av Mr!

 

 

 

20130323-112154.jpg

 

20130323-112201.jpg

 

20130323-114140.jpg

 

 

Nu ska jag bada med lillE, tvingade upp mig själv ”tidigt” (tidigt med tanke på sen hemgång inatt) idag för att möta upp honom här hemma. F hade en grej på förmiddagen men kommer snart och hämtar upp den lillE igen. Dagen bjuder på solsken och eftermiddagen bjuder på långprommis med världens bästa Karro! Inte riktigt redo för det men det ska bli skönt att komma ut. Får bli en långsam långpromenad haha.


Kommentarer


  1. Agneta 23 mars, 2013 on 16:54 Svara

    Trots att jag inte alls känner dig eller eg vet nåt om dig, så blir jag GLAD för din skull! Jag tycker det är så fint då nån ser lycklig ut, då blir man själv lite gladare å finner hopp! (Lite kaosig själv pga stundande separation å flytt med fyraårig gosse). Du om någon vet nog i vilka skor jag står i nu. Ena dagen sol, nästa dag, rentav nästa minut är allt svart.
    Vet dock att det blir bra! Tack fina du för inspiration samt ”hjälp” jag fått ang tips till mitt kommande boende.
    Ha det gott!

    • Evelina 23 mars, 2013 on 18:01 Svara

      STOR kram till dig! Det är otroligt tufft att ta sig igenom en seperation men som du säger så blir det bättre. Vore nog konstigt om det inte kändes, när man förändrar och strukturerar om precis hela livet.

  2. Underbar man du skaffat, som överaskar hela tiden. Vet att F också va en fin man men kanske denna är bättre match för just dig. =) Massa kramar till er och massa fina lycka till i framtiden. 😉

  3. Dina 23 mars, 2013 on 18:05 Svara

    Hej Evelina.
    Jag har läst din blogg sen den dagen
    du kom hem från bb med Elion.
    Och jag gillar din blogg man blir glad
    av dina posetiva inlägg.
    Men jag är oxå väldigt nyfiken hur du träffade ”Mr Butterfly” . Och om ni bara dejtar eller om ni kanske kommer inleda ett förhållande längre fram ? Så glad över att allt flyter på i ditt liv . kram

  4. elli 23 mars, 2013 on 22:14 Svara

    Du ser härligt lycklig ut 🙂

  5. Denise - Mamma till Noah 26 mars, 2013 on 09:19 Svara

    Vilken pudding du skaffat dig 🙂 FIna är ni tillsammans också! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna