VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ENERGI

Happy torsdag har jag idag! Mr. Butterfly kom med en rätt bra idé igår så idag var vi på gymmet vid 07. En halvtimme på rullbandet och så lite gym på det. Jag tog väl inte i speciellt hårt men det var ändå skönt, framför allt efteråt! Vilken energi det gav, var lite smått speedad hela förmiddagen haha… Eller ja, fortfarande! Får bli repris på den ;).

 

 

 

20130321-121119.jpg

 

 

 

 

20130321-104417.jpg

 

Triss på förmiddagens Eve och en Mr Butterfly!

 

 

 

Ni vet väl att jag har en till blogg (eller jag och jag, men det är jag som skriver den)? JobbBloggen som jag även kallar den. Har ni en Crescent barnvagn (eller varför inte Bumprider, inovi Lära gåstol eller någon annan av våra produkter) och vill vara med där får ni gärna höra av er till mig (maila)! Eller om ni kanske vill skriva gästinlägg om något spännande ämne? För några veckor sen publicerades en läsarberättelse skriven av en neonatalsjuksköterska, om hur det är att jobba och att bo på neonatal. Den läste jag med tårar i ögonen samtidigt som jag kände stor tacksamhet just över att vi har så fina neonatalavdelningar i Sverige. Elion fick ju tillbringa sina första 10 dagar på neo och det är verkligen en märklig känsla, att få bebisen utanför magen men inte få göra det man ”ska”. När han var några timmar gammal kände jag att jag ville åka hem dagen efter. Men så blev det ambulans till närmsta neo istället och jag har nog aldrig varit så rädd som de timmarna fram tills de berättade att han ”bara” hade en infektion som skulle försvinna med hjälp av medicin. Det var där och då jag verkligen lärde mig att man inte kan planera livet och även om det inte blir som man tänker, blir det oftast bra ändå! Och om man ska se det hela positivt, vilket ni vet att jag gärna gör, så fick vi en otroligt fin hjälp de där dagarna som vi annars inte skulle fått. Självklart lär man sig snabbt men att bli förälder för första gången är verkligen att bli förälder för första gången haha, till en liten bebis som man egentligen inte vet speciellt mycket om förrutom att man redan då skulle kunna dö för den lilla krabaten och göra vad som helst för att liten ska må bra.

 

 

Vet inte om jag skrev det då, men när vi kom fram till neonatalavdelningen en stund efter ambulansen (jag vet, helt galet att släppa iväg två nyblivna föräldrar i egen bil sådär! Idag hade jag inte gått med på något annat än att åka med lillE) skulle en sjuksköterska visa oss till Elion. På väg där i korridoren hördes bebisgråt och jag stannade till och frågade om vi inte skulle ditåt, för det där är ju Elion. Sjuksköterskan svarade att vi kunde kolla om han var där men hon trodde inte det var han. Men visst var det det! Rätt coolt, att jag kände igen hans ”röst” trots att jag egentligen aldrig hört den, förrutom gråten i samband med födseln. Rätt coolt. Mammainstinkten.


Kommentarer


  1. Elisabeth 21 mars, 2013 on 13:47 Svara

    😀 bästa starten på dagen! Hoppas du får en precis lika bra fortsättning. KRAM! 🙂

  2. Elin Gabriella - Mamma & matte 21 mars, 2013 on 14:08 Svara

    Men ÅH så fina ni är 🙂 Verkligen äktenskapstycke! Ni är liksom lika över ögonen på något fint sätt. Stor kram

  3. s 21 mars, 2013 on 15:33 Svara

    Vad söta ni är ihop! Hur träffades ni, på gymmet gissar jag;)?

    • Evelina 22 mars, 2013 on 10:28 Svara

      Nej inte gymmet… MEN, vi bor typ grannar, tränar på samma ställe och ja… Man vet ju aldrig vad som hade hänt om vi inte hade träffats när vi gjorde. Kanske hade stött på varandra på parkeringen eller ja, på gymmet 🙂 What’s meant to be will be!

  4. vibeke 21 mars, 2013 on 16:47 Svara

    Jättefina är ni <3 kram

  5. Cintya 21 mars, 2013 on 18:14 Svara

    Vad duktigt att starta dagen med ett träningspass! Antar du mår bättre i halsen nu då? 😉
    Hoppas du får en mysig kväll och en fin helg! B kommer hit nästa vecka och jag tänkte då att jag kan bjuda på middag om du vill hit då? Puss och kram

  6. Paulina 21 mars, 2013 on 18:31 Svara

    Så söta ni är alltså,man smälter lite…

  7. Lisa 21 mars, 2013 on 18:39 Svara

    Fina ni är tillsammans, kul att få se en bild på er båda…=)
    Lyckan lyser verkligen om dej, så härligt o se…=D

  8. Anna 21 mars, 2013 on 19:12 Svara

    Åhh, älskar att träna innan jobbet, brukar att träffa en kompis 6.15 för att hinna med träningen..
    I början orkade jag inte att ta i så mkt, för jag är verkligen ingen morgon människa, men nu går det hur bra som helst 🙂 Hoppas att resten av dagen är lika bra 🙂

  9. Fanny-Mamma till Theodor! 21 mars, 2013 on 19:21 Svara

    Bästa energin för dagen är att starta den med motion och gärna i friskaluften!;) kul att få se en bild på er tillsammans, så fina ihop!

  10. Cissi 21 mars, 2013 on 20:17 Svara

    Super fina tillsammans 🙂

    Jag är ju grymt nyfiken på hur ni träffades, men antar det kommer så småningom. Men det är med att vänta vet du….inte min grej,hihi!

    Kramisar

    • Evelina 22 mars, 2013 on 10:26 Svara

      Haha nej vänta är inte heller min cup of tea! Kramar

  11. DeMarkey 21 mars, 2013 on 20:19 Svara

    Åh nu får man se han! Fina ni ser ut tillsammans! =) Glad jag blir för din skull.

    Och vad himla coolt att du kunde känna igen lilla E utan att ens ”känna” honom… otroligt vad naturen kan visa en saker.. Du är en kanon mamma!

  12. Michelle 21 mars, 2013 on 20:43 Svara

    <3 åh va fina ni är <3

  13. Anne 21 mars, 2013 on 22:21 Svara

    För det första är jag grymt imponerad av dig som mamma. Hur tydligt din mammainstinkt syntes redan då. Magiskt.

    För det andra vill jag bara säga TACK för bilden på Mr. Butterfly, det glädjer många av oss läsare! Vi har längtat! 😉 Och framför allt är vi glada för att du delar med dig av det, som kanske kan kännas väldigt sårbart (med tanke på den kritik du får/fått gällande just det ämnet). Ni ser verkligen KLOCKRENA ut tillsammans, och din kille ser ut som en riktig gentleman!

    Kraaaaaaaaaaaaaam

    • Evelina 22 mars, 2013 on 10:25 Svara

      Tack söta du!!
      And he is… 😉
      Kram!

  14. Anonym 22 mars, 2013 on 15:46 Svara

    Fina ni var tsm! :)Du förtjänar all lycka, läser alltid din blogg när jag är lite nere, fantastiskt hur din positiva energi kan smitta även via en blogg! 😀

  15. Sofie 22 mars, 2013 on 19:32 Svara

    Oj vad han är lik din systers kille!!

  16. MamaMs 22 mars, 2013 on 22:37 Svara

    Han ser snäll ut, din Butterfly. Härligt att läsa att du är på fötter igen. Var rädd om dig,
    Kram

  17. Elin 22 mars, 2013 on 23:42 Svara

    Åhh sötkorvar!! Är så glad att du hittat någon att älska och dela dina dagar med 😉

    Det vänder sig lite i magen när man läser om hur ni tvingades ”lämna ifrån” er Elion sådär, men som förstagångsförälder är man ju minst sagt chockad av omställningen om inte annat så jag skulle nog inte heller gjort annat än hängt efter 😛

    Hoppas ni får en fin helg nu!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna