VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tattoed me

20130318-115256.jpg


Vad sägs om lite halvnaket så här på lunchrasten? Har fått en del mail och frågor angående mina tatueringar på sistone… Och jag tror aldrig att jag riktigt har visat dem fast jag vet att jag lovat… Så here we go! Jag älskar musik som betyder, och båda dessa tattoos är från låtar som betyder väldigt mycket för mig.


With every heartbeat. För att jag vill leva, känna, älska, njuta, minnas och längta med precis varje hjärtslag. Vara här och nu till fullo jämt och alltid. Lite Carpe diem sådär.


Några rader från låten Maybe.. För att ja… Det är sån jag är. Stark men också känslig. Envis och kanske något komplicerad emellanåt men jag är samtidigt väldigt snäll och kärleksfull som person. Som behöver mycket kärlek och närhet… 😉


Kommentarer


  1. DeMarkey 18 mars, 2013 on 13:20 Svara

    Jag bara fullkomligt äääälskar tatueringar, är besatt av dom, älskar dom. Vill ha massor men tyglar mig för att inte se ut som ett klotterplank. Men har säkerligen 5 st eller nått, lite gömda för att inte synas för mycket. Älskar dina tatueringar, grymt fina och coola. Texter är nått jag tycker ser finast ut.
    Är nyfiken på den du tog bort på handleden, ska du göra ny snart eller försöker du fortfarande få bort den? Hur går det?

    Vilken gjorde mest ont? Funderar på vid revbenen men vågar inte. Dom mest smärtsamma för mig va under magen, typ. Jösses vilken tunn hud man har där och vad ont det gjorde!! Annars tycker jag inte att dom gör så ont.

    kram kram

    • Evelina 18 mars, 2013 on 14:35 Svara

      Mee too!!
      Den på handleden är inte borta ännu, har haft en ganska lång paus i behandlingarna nu. Men har bara gjort 4 stycken och den har blivit jätteblek så visst funkar det!
      Revbenen gjorde absolut ondast, när nålen var på revbenen liksom med bara tunn hud mellan ;)… Handleden kändes knappt 🙂
      Kramar

  2. Marie 18 mars, 2013 on 13:36 Svara

    Vilken fin och tänkvärd tatuering=)! Är så sugen på att göra en tatuering men den ska betyda något speciellt för mig… så det tar tid att fundera på vad det ska bli!

    En liten fråga: du gjorde en bok till Elion med bilder på nära och kära en gång… Var köpte du den? Håller på och spanar 3 årspresenter =)

    Kram Marie

  3. Lisa M 18 mars, 2013 on 13:37 Svara

    De är så fina såååå! 🙂

  4. Ann 18 mars, 2013 on 13:41 Svara

    Jättesnyggt!
    Blir avis och lite sugen : )

  5. Lu 18 mars, 2013 on 13:58 Svara

    Det finns en hallmatta på Rusta som består av orden live, laugh och love. Tänkte på dig när jag såg den 🙂 Ha en fin dag!

  6. Cissi 18 mars, 2013 on 16:59 Svara

    Super snygga! Vill med ha 🙂
    Kramisar

  7. Sarah 18 mars, 2013 on 19:15 Svara

    Jag har läst din blogg länge, men jag tror aldrig att jag har kommenterat..

    Men nu måste jag säga att jag tycker att du verkar vara en helt underbar person och så stark! Jag tycker att du och Fredrik gör ett toppenjobb med Elion, och jag blir så glad över att läsa hur bra ni gör det för Elion trots allt!

    Jag är mitt uppe i en separation nu, men utan barn. Och det är så jobbigt.. Vill inte ens tänka hur det måste kännas om man har en liten att tänka på också.

    Stor kram till dig.

  8. Linnéa 18 mars, 2013 on 19:16 Svara

    Läckert! De var extra fina tillsammans, tycker jag!

  9. Josefine 18 mars, 2013 on 21:12 Svara

    SÅ fina darling!

    <3

  10. Maria 18 mars, 2013 on 21:29 Svara

    Så himla fina tatueringar!!! Har inga själv men blir jätte sugen att göra en…. eller två kanske!

  11. Anna 19 mars, 2013 on 14:43 Svara

    Vad fina tatueringar:), jag har en i nacken , The Rising Sun.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna